Editor:  De Redactie • Fotograaf:  Alek • Publicatie:  17 juni 2020

Winkelen & Lifestyle

Winkelen & Lifestyle

Salle Privée opent parfumwinkel op de Cornelis Schuytstraat

Onlangs opende Salle Privée in de Cornelis Schuytstraat een luxe parfumwinkel. Anders dan voorheen vind je in deze winkel enkel de collectie exclusieve geuren van het hoogwaardige modemerk.

SALLEPRIVEE_SABINEMARCELIS_H8_9-2000x1333-1-1
SALLEPRIVEE_SABINEMARCELIS_H8_10-2000x1333-1
SALLEPRIVEE_SABINEMARCELIS_H8_2-2000x1333-1
SALLEPRIVEE_SABINEMARCELIS_H8_4-1500x2000-1
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Salle Privée is het geesteskind van Patrick Munsters, o.a. bekend van Scotch & Soda en Marie Stella Maris. Het hoogwaardige en luxe herenlabel verkoopt tijdloze mode en accessoires, en een bijzondere collectie exclusieve unisex geuren met briljante namen als Celluloid Heroes, Concorde, Monochrome en Super 8.

Nooit meer uit de mode
Salle Privée is een bijzonder hoogwaardig en luxe herenlabel, gebaseerd op tijdloze en klassieke kleding items. Met een vaste collectie voor alle seizoenen. Oprichter Patrick Munsters gelooft niet meer in wisselende seizoenen waarin de kledingcollecties elkaar rap opvolgen. De eigenzinnige ondernemer en ontwerper verkoopt één collectie voor altijd. Kleding van Salle Privée is dus nooit uit de mode. Kleuren kunnen veranderen, maar de ontwerpen blijven zoals deze in de eerste collectie zijn ontstaan. Over 3 jaar koop je bij Salle Privée nog altijd dezelfde jas maar wellicht in een andere kleur als een eerdere aankoop.

SallePrivee_PatrickMunsters

Volgens Munsters is dat wat de man wil. Geen keuzestress. Altijd perfect gekleed. Als je een overhemd goed vindt, wil je over een jaar niet weer op zoek naar ander model. Geen seizoenen en geen modieus gedoe. Maar tijdloze en stijlvolle kleding, van een sublieme kwaliteit en dat altijd goed zit. Patrick gebruikt voor zijn Salle Privée kledingcollectie eeuwenoude fabricagetechnieken en klassieke silhouetten en combineert deze met moderne aspecten. Een ideale toevoeging aan de garderobe van iedere man.

SallePrivee_parfums2

Exclusieve geuren
De exclusieve geuren van Salle Privée worden niet alleen gemaakt voor mannen, maar worden gedragen door hem en haar. De unisex parfums zijn geïnspireerd op de grensverleggende jaren 70, het favoriete tijdperk op het gebied van kunst en design van oprichter Patrick Munsters. Elke geur verwijst naar een element uit dat tijdperk van innovatie, alom geroemd om zijn strakke lijnen en minimalistische esthetiek. In de winkel op de Cornelis Schuytstraat ontdek hoe elk parfum is gemaakt om een bepaalde stemming op te wekken, bij een bepaalde gelegenheid te passen of zelfs om iemands persoonlijkheid te benadrukken.

*Foto’s zijn niet afkomstig van de nieuwe winkel.

CONTACT
Salle Privée
Cornelis Schuytstraat 48, Amsterdam
+31 85 016 0530
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan…

Rijksmuseum_Amsterdam1

WIJK

Oud-Zuid

Oud-Zuid was van 1998 tot 2010 een stadsdeel van de gemeente Amsterdam in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Per 1 mei 2010 is het opgegaan in het nieuwe stadsdeel Amsterdam-Zuid. Oud-Zuid is als stadsdeel gevormd in 1998 uit de fusie van de stadsdelen Zuid en De Pijp


Contact

Salle Privée
Cornelis Schuytstraat 48, Amsterdam
+31 85 016 0530
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.