Winkels

Winkels

Good Genes

goodgenes2
goodgenes1
goodgenes4
goodgenes3
goodgenes
goodgenes5
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Steve te Pas is terug. En hoe? De man die enige jaren geleden het succesvolle jeansmerk Blue Blood oprichtte, is na jaren van tegenslag en een faillissement weer terug in de Amsterdamse fashionscene. De briljant gevonden merknaam ‘Good Genes’ is Te Pas nieuwe jeansavontuur. Een kakelvers jeanslabel bestaande uit in Italie gemaakte denims voor dames en heren. Naast jeans bevat de zeer smaakvolle en trendy collectie ook blazers, tees en kasjmier vesten. Hoog gesegmenteerd, onwaarschijnlijk mooi en ontworpen met schitterende materialen, de nodige details en een prachtige afwerking, zoals je van Steve verwacht. En dan het oogstrelende logo, een zeer zelfbewuste haan op hoge poten. Wederom een briljante vondst.

De winkel
Naast de indrukwekkende jeanscollectie, opende Te Pas onlangs aan de Albert Cuypstraat, tegenover restaurant en cocktailbar Izakaya, zijn flagship store. Het kan de man niet ontzegt worden, dat ie gevoel heeft voor jeans is voor niemand een verrassing, maar dat ie met interieur net zo goed overweg kan, is een aangename verrassing. De winkel is een lust voor het oog. Veel natuurlijke elementen, afgebikte muren, verweerde houten wanden, lederen paskamers, oude deurpanelen en kozijnen, industriele machinerie, opgezette dieren en waar je kijkt een wildgroei aan planten.

Jay-Z got Good Genes
Toeval of niet, het helpt zeker dat Jay-Z op Justin Timberlake nummer ‘Suit & Tie’ de tekst rapt; “You just got good genes so a nigga tryna cuff you” rapt. Genes moet je hier lezen als jeans, en de betekenis van ‘cuffing’ is bezitten. De tekst betekent zoveel als dat meisje heeft goede genen en Jay-Z wil haar bezitten. Wat je dan weer moet lezen als; hij moet en zal de jeans bezitten.
CONTACT
Albert Cuypstraat 33-35, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Albert Cuypstraat 33-35, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.