Editor:  De Redactie • Publicatie:  30 maart 2019

Winkelen & Lifestyle

Winkelen & Lifestyle InterieurAmsterdam Centrum

Alles wat gelukkig maakt koop je bij Kauf Dich Glücklich

Koop je gelukkig bij deze wafel winkel turned conceptstore

Tussen de Dam en de Rozengracht in vind je de Berlijnse conceptstore Kauf Dich Glücklich. Wat ooit begon als een wafelcafé waar je het vintage interieur kon kopen, is inmiddels uitgegroeid tot een winkel met mode, interieur, accessoires en cosmetica. Een one stop shop voor alles wat gelukkig maakt.

 

concept-store-amsterdam-kauf-dich-glucklich
kauf-dich-glucklich-conceptstore-amsterdam
koop-je-gelukkig-amsterdam

Kauf Dich Glücklich richt zich voornamelijk op Scandinavisch design en biedt een grote selectie dames- en herenmode van kleine onbekendere labels, maar ook voor gevestigde namen als Adidas, Samsoe & Samsoe en Levi’s kan je er terecht. Opzoek naar een leuk cadeau? Met het grote aanbod aan natuurlijke cosmetica, woonaccessoires, juwelen en boeken, vind je hier zeker iets. De collecties van de winkel worden zorgvuldig samengesteld en het interieur is om door een ringetje te halen. Dus neem kop koffie aan de bar en baan je een weg door de winkel!

Tip: de meeste meubels zijn ook te koop. Mocht je iets leuk vinden, laat dit dan vooral aan het winkelpersoneel weten. De conceptstore is op maandag van 11:00-19:00 geopend, op dinsdag en woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 – 19:00, op donderdag van 10:00 – 21:00 en op zondag van 10:00 – 18:00.

Locatie Kauf Dich Glücklich
Adres Raadhuisstraat 40, Amsterdam
Navigeer naar..

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels…

Herenstraat_ThomasSchlijper1

WINKELGEBIED

Royal Streets

De Herenstraat en Prinsenstraat vormen samen de Royal Streets, een bijzonder winkelgebied bestaande uit twee straten die in het verlengde van elkaar liggen en de verbinding vormt tussen de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Aan de westkant van de stad. Nabij de Jordaan. De 400 jaar oude winkelstraten bieden…


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.