Editor:  De Redactie • Publicatie:  13 maart 2023

Winkelen & Lifestyle

Winkelen & Lifestyle

Meubelbeurs Design Icons strijkt neer in De Kromhouthal

In het weekend van 1 en 2 april kunnen liefhebbers van vintage meubels en design in Noord terecht bij Design Icons, de grootste vintage meubelbeurs van Europa in De Kromhouthal.

Design Icons Amsterdam
design icons amsterdam5
design icons amsterdam3
design icons amsterdam2
design icons amsterdam4

Het jaarlijkse Design Icons presenteert maar liefst 75 professionele vintage designhandelaren die een divers aanbod interieur objecten bieden, van beroemde klassiekers tot onbekend design. Verwacht Eames naast Mies van der Rohe en van Italian-chic naast stoer industrieel. De industriële uitstraling van De Kromhouthal laat de designs uit de 20e eeuw goed tot hun recht komen.

De voormalige scheepsmotorenfabriek De Kromhouthal is gelegen in Amsterdam-Noord, direct aan ‘t IJ, en biedt een prachtig uitzicht op het stadscentrum.

Openingstijden
Design Icons bezoek je zaterdag 6 april van 14 tot 18 uur. En op zondag van 10 tot 18 uur. De entree bedraagt € 10.00 op zaterdag en € 5.00 op zondag.

IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker…


Contact

De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
1 t/m 2 April
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.