Editor:  De Redactie • Publicatie:  23 mei 2019

Winkelen & Lifestyle

Winkelen & Lifestyle

Hutspot opent nieuwe winkel in Magna Plaza

Magna Plaza wordt steeds leuker. Na de opening van The Food Department, een foodhal met 16 restaurants en bars, opent Hutspot deze zomer haar deuren in het luxe winkelcentrum aan de Nieuwezijds Voorburgwal.

Hutspot_Magna_Plaza
Hutspot_Magna_Plaza2
Hutspot_Magna_Plaza3
Hutspot_Magna_Plaza4

Medio juni opent Hutspot een nieuwe winkel in het voormalige postkantoor op steenworp van de Dam. Op een oppervlakte van 700 vierkante meter presenteert de bekende concept store meer dan 100 kleding- en lifestylemerken zoals o.a. Samsøe & Samsøe, Filippa K, Ivy & Oak, Suit, Komono, Ferm living en House Doctor. Naast het aanbod bekende merken, zal Hutspot ook haar eigen kleding- en interieurcollecties verkopen, bestaande uit een eigen mannen- en vrouwen kledinglijn, en co-op’s met bekende interieurontwerpers.

Platform voor jonge designers
De initiatiefnemers van Hutspot vinden het belangrijk dat jonge lokale designers met hun creativiteit kunnen bijdragen aan de esthetiek en sfeer van de winkel. Voor de nieuwe store heeft illustrator Sandy van Helden een twaalf meter lange wand met haar tekenkunst versiert. De Hutspot ruimte zal ook beschikken over drie art walls, roulerende expositie-plekken om het werk van jonge kunstenaars tentoon te kunnen stellen.

Hutspot_Magna_Plaza1

“Door ons offline retail-aanbod uit te breiden wordt het Hutspot-concept versterkt. Zo maak je van het merk een beleving. Met Hutspot tonen we al enkele jaren aan dat de offline-retail allesbehalve een “uitstervend ras” is. Wij merken juist door een offline ervaring te bieden van de merken in onze stores en van onze eigen Hutspot-lijnen dat de consument een sterkere affiniteit opbouwt met het Hutspot-merk,” aldus Pieter Jongens, één van de Hutspot initiatiefnemers.

Magna Plaza 2.0.
Na een grondige verbouwing moet Magna Plaza weer in de hoofden van de Amsterdammers gaan zitten. Met het aantrekken van The Food Department, Hutspot en een aantal vernieuwende modemerken hopen de nieuwe eigenaren van het winkelcentrum een bruisend all-in-one bestemming te worden voor toerist en local.

IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels…


Contact

Hutspot Magna Plaza
Nieuwezijds Voorburgwal 182I, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.