Winkels

Winkels

l’Europe opent ’t Huys met Skins, The Wunderkammer en Graziella

In l’Europe opende onlangs ’t Huys, een stijlvolle plek in één van de vleugels van het beroemde 5-sterren hotel alwaar je alles op gebied van kunst, stijl, wellness en Italiaans eten vindt. Van luxueuze lichaamsbehandelingen van Skins Spa, geschenken van high end bloemist The Wunderkammer tot bijzondere gerechten en wijnen van Trattoria Graziella.

thuys_thewunderkammer
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

’t Huys biedt hotelgasten van l’Europe en Amsterdammers een levendige plek alwaar men in een ontspannen sfeer binnenloopt om inspiratie om te doen, een cadeau koopt, een beautybehandeling ondergaat of aanschuift voor voor een goed bord pasta met een glas wijn.

Ontwerpstudio Nicemakers
Het interieur van ’t Huys komt uit handen van de Amsterdamse ontwerpstudio Nicemakers. In de prachtige bibliotheek-achtige winkel van ’t Huys kan men ongestoord in een boek bladeren in een van de comfortabele fauteuils of aan de grote leestafel. The Wunderkammer heeft de functie van een atelier waar oprichters Florian Seyd en Ueli Signer hun bloemkunstwerken, interieurobjecten en curiosa tonen. Via ’t Huys is Skins Spa voor iedereen toegankelijk voor een wellness-behandeling, een bezoek aan de Finse- en infrarood-sauna, het zwembad met jacuzzi of de fitness studio.

leurope_hotel

Trattoria Graziella
Trattoria Graziella is een nieuw opzichzelfstaand Italiaans restaurant ​alwaar gasten in het informele, sfeervolle restaurant van pure Italiaanse gerechten. Van de verse pasta tot het glas wijn: smaak en kwaliteit staan centraal, precies zoals een trattoria bedoeld is.

’t Huys betreed je via een eigen ingang aan de Nieuwe Doelenstraat​. ​​’t Huys, The Wunderkammer, Skins Spa en Trattoria Graziella zijn met een overdekte binnenplaats met elkaar verbonden. De prachtige ruimtes bieden een magnifiek uitzicht over de Amstel. Een ideale gelegenheid om je te onttrekken aan de drukte van de stad en je onder te dompelen in de luxe van één van Amsterdams mooiste hotels.

​Hotel l’Europe
​Hotel l’Europe ​opende in 1896​ haar deuren​. ​G​ebouwd op de restanten van de oude stadswal heeft het hotel zich ontwikkeld van exclusief hotel in het centrum van de stad tot een beschermer van Amsterdamse cultuur en stijl. ​Het hotel biedt diverse restaurants en bars. ​Zoals restaurant Bord’Eau​, brasserie Marie​, trattoria Graziella​ en ​de legendarische ​Freddy’s bar​.
CONTACT
't Huys
Doelenstraat 2-14, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

SUGGESTIES

Contact

't Huys
Doelenstraat 2-14, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.