Editor:  De Redactie • Publicatie:  12 juni 2019

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment FestivalsAmsterdam Zuid

Het Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse Bos

De grootste en gezelligste wijnproeverij van de zomer

Ben jij een wijnliefhebber en drink je het liefst met gelijkgestemden? Kom dan naar het Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse Bos. Het wijnfestival dat je niet mag missen deze zomer.

Bacchus_Wijnfestival
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Op het Bacchus Wijnfestival geniet je van de heerlijkste wijnen met bijpassende gerechten geserveerd uit diverse food trucks, terwijl je luistert naar live muziek van bekende bands en dj’s. De 7e editie van dit groots opgezette wijnproeverij belooft weer een memorabele editie te worden. Bekende wijnhuizen presenteren er hun mooiste wijnen. En dit alles tegen het groene decor van het Amsterdamse Bos.

Bacchus Wijn Festival

Bacchus Wine Festival
Het Bacchus Wijnfestival is meer dan een uit de kluiten gewassen wijnproeverij met andere wijnliefhebbers. Het is een echt festival met livemuziek, DJ’s, food trucks en sommeliers die jou helpen bij het nemen van de juiste wijnbeslissingen bij de maaltijd. Het leukste wijnfestival van Amsterdam vindt 2 weekenden plaats. Van 12 t/m 14 juni en van 19 t/m 21 juni.
CONTACT
Bacchus Wijnfestival
Amsterdam Bos, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
– 12 t/m 21 June
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

In Amsterdam Zuid vind je een aaneenschakeling van prachtige bezienswaardigheden en veel groene en karakteristieke wijken. In het Museumkwartier vind je enkele van de beste musea ter wereld, het Koninklijk Concertgebouw en de P.C. Hooftstraat, de duurste winkelstraat van Nederland. In de Pijp moet je zijn als het…


Contact

Bacchus Wijnfestival
Amsterdam Bos, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
12 t/m 21 June
Navigeren

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.