Uitgaan

Uitgaan

Het Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse Bos

Ben jij een wijnliefhebber en drink je het liefst met gelijkgestemden? Kom dan naar het Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse Bos op 7-8-9 & 14-15-16 juni. Het wijnfestival dat je niet mag missen deze zomer.

Bacchus_Wijnfestival
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Op het Bacchus Wijnfestival geniet je maar liefst twee weekenden lang van de heerlijkste wijnen met bijpassende gerechten, geserveerd uit diverse food trucks. De 9e editie van dit groots opgezette wijnproeverij belooft weer een memorabele editie te worden. Bekende wijnhuizen presenteren er hun mooiste wijnen en verschillende live acts en dj’s spelen, in het decor van het groene woud, hun beste deuntjes.

Bacchus Wijn Festival

Het Bacchus Wijnfestival is meer dan een uit de kluiten gewassen wijnproeverij met andere wijnliefhebbers. Het is een echt food festival waar het hele jaar door menigeen naar uitgekeken wordt. Nog even en we mogen weer proosten, flaneren, dansen en sjansen in ons geliefde Amsterdamse Bos.
CONTACT
Bacchus Wijnfestival
Amsterdam Bos, Amsterdam
– 2 t/m 11 June
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Bacchus Wijnfestival
Amsterdam Bos, Amsterdam
2 t/m 11 June
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.