Editor:  De Redactie • Publicatie:  23 april 2019

Beste van Amsterdam

Beste van Amsterdam

Culinaire & Culturele Festivals in Amsterdam

Het bezoeken van festivals behoort voor veel Amsterdammers tot de leukste uitjes. Jaarlijks worden er in Amsterdam honderden festivals georganiseerd. Van culinaire tot culturele, dance, film en muziekfestivals, you name it, Amsterdam biedt het.

festival 1

Als het gaat om festivals, dan moet je vooral in Amsterdam zijn. Naast de grootste dancefestivals van de wereld vind je in de hoofdstad de leukste, kleinste, intiemste en bijzonderste festivals. Cultuur snuiven doen we op de vele kunst, muziek, film en theaterfestivals zoals De Parade, Grachtenfestival, Holland Festival, IDFA, Opera Forward Festival en Amsterdam Light Festival. Culinaire festivals zijn er in overvloed. Elk weekend is wel ergens in Amsterdam een food festival met live entertainment. Wat te denken van Rollende Keuken, Taste of Amsterdam en het Bacchus Wine Festival en Coffee Festival Amsterdam?

Amsterdam Magazine selecteerde de beste festivals van de stad. Op volgorde van data vind je hier de festivals die je zeker niet mag missen in 2019. Veel plezier!


Pllek

Discover Amsterdam

pllek6

Stadsstrand Pllek in Noord, nabij de NDSM-Werf biedt een fenomenaal en panoramisch uitzicht op het IJ en de skyline van Amsterdam. Bij Pllek ben je even helemaal weg van de drukte van de stad. Naar het strand in eigen stad. Het prachtige uitzicht, de wekelijkse feesten en live optredens, en de biologische kaart trekken een divers publiek. Van jonge Amsterdammers tot hippe creatievelingen tot buurtbewoners…

TT Neveritaweg 59, Amsterdam


Lees meerSotto

Discover Amsterdam

sotto pizza

Pizza komt uit Napels. Sinds eeuwen maken de Napolitanen platte broden in houtgestookte stenen ovens. De Napolitanen zijn zeer serieus over “hun” pizza en ze herkennen de karakteristieke geur, smaak en consistentie van ver. Bij Sotto op de Amstelveenseweg en Roelof Hartstraat eet je pizza zoals de Napolitanen voorschrijven. In een houtgestookte steenoven bij een temperatuur van 485°C word je pizza in 90 seconden goudbruin…

Amstelveenseweg 89, Amsterdam


Lees meerCocktailbar Super Lyan opent in Kimpton de Witt

All Day Every Day Neighbourhood Cocktail Bar & Eatery

SuperLyanAmsterdam

Groot nieuws voor cocktailliefhebbers. De bekende Londense Super Lyan verhuist naar Amsterdam. Op 18 April opent de iconische bar aan de Nieuwezijds Voorburgwal in hotel van het Kimpton de Witt op de plek waar voorheen House Bar was gevestigd.

Nieuwezijds Voorburgwal 3, Amsterdam


Lees meerContact

NDSM Werf
NDSM-Plein 28, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
21 May t/m 21 May 2019
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.