Uitgaan

Uitgaan

Housequake Festival met dj’s Erick E en Roog op NDSM

Het muzikale dj-duo Roog en Erick E organiseren op 9 juni het Housequake Festival, met een 9 uur durende back-to-back set op de NDSM Werf.

housequake-erick-roog

Het succesvolle dj-duo Housequake, bestaande uit Roog en Erick E, vieren hun twintigjarige samenwerking met een heuse ‘History of House’ tour door het land. Vorige jaar nog sloeg de vlam in de pan toen het muzikale duo in Paradiso hun trouwe een geweldige show serveerde.

Voor de liefhebbers van housemuziek behoeft dit olijke duo geen introductie meer; beiden zijn al sinds de jaren ’90 stevige pijlers binnen de Nederlandse dancescene. Met hun residenties bij Now&Wow, Sneakerz en RUSH, en hun optredens op evenementen als Sensation White, Solar, Dance Valley en Mysteryland, hebben ze zichzelf stevig neergezet als een gewilde dance-act.

Housequake-festival-NDSM

“We brengen een Housequake ‘History of House’ mini-Festival naar een van de meest bijzondere locaties in onze hoofdstad, het prachtige Noorderlicht terrein op de NDSM-werf!”, aldus DJ en Housequaker-grondlegger Roog.

Op zaterdag 9 juni wordt de ‘Housequake – History of House’ tour met een mini-festival afgesloten op de NDSM Werf in Amsterdam Noord. De heren Erick E en Roog staan dan 9 uur lang rug tegen rug (van 13.00 tot 22.00 uur) achter de deck met hun welbekende, energieke houseset.


CONTACT
NDSM Werf
NDSM Werf, Amsterdam
– 9 June
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...


Contact

NDSM Werf
NDSM Werf, Amsterdam
9 June
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.