Uitgaan

Uitgaan

Tunes Bar in het Conservatorium heet voortaan Taiko Bar

​O​nder leiding van Schilo van Coevorden​ is T​aiko Cuisine in het Conservatorium een begrip als het gaat om de Aziatische keuken. ​Het restaurant wordt gezien als éé​n van de beste Aziatische restaurants van Nederland.​ ​Het naastgelegen Tunes Bar is in de afgelopen 5 jaar door bemoeienis van de bekende chef ​uitgegroeid tot een ongeëvenaarde cohesie van keuken en bar​​ met onmiskenbare A​sian inspired bites. Vandaar dat men heeft besloten om de bar om te dopen in Taiko Bar, een naam die de lading van het establishment vele malen beter dekt​. ​

taiko_bar
taiko_bar1
taikobar3
Taikobar4
Taikobar5
taiko_bar2
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

De bartenders van Taiko Bar ​beschikken over een meesterschap in de hogere kunsten van mixology. Het ​bar​team staat onder leiding van​ ​Terrence Bhiekharie, één van Nederlands beste bartenders. ​Samen met ​‘Master of flavour’ Ruben Lopez en gecertificeerd sake sommelier Thomas Kuijpers spelen ​de heren ​in op de behoefte van de hedendaagse gast.

Asian inspired bites
Naast cocktails van ongekende kwaliteit ​​doen de Asian ​bar bites ​er niet ​voor onder. Onder meer een verfijnd assortiment eersteklas sushi, sashimi en dim sum, een selectie van ‘Taiko Favorites’, Vijf verschillende Aziatische bereidingen met kip en siert de nieuwste klassieker Taiko Fried Chicken ​​de menukaart.​ De TFC is streetfood op zijn Taiko’s. Creatief, verfijnd en met respect voor de ingrediënten en hiermee één van de nieuwe signature dishes van Taiko Bar.

Schilo-van-Coevorden_Copyright_Rinze_Vegelien-2

Taiko Bar ​staat voor high-end ​uitgaan ​​in een intieme setting van een Amsterdams avondje uit​.
CONTACT
Taiko Bar
Paulus Potterstraat 50, Amsterdam
+31 020 570 00 00
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

SUGGESTIES

World Luxury Hotel Awards voor 6 Amsterdamse hotels

Conservatorium, Twenty Eight, INK en The Grand uitgeroepen tot beste hotels van Europa

Conservatorium_Hotel

Amsterdam speelt mee in de voorhoede van de beste hotels van Europa. Onlangs werden weer de jaarlijkse World Luxury Hotel Awards uitgereikt. Maar liefst 9 Nederlandse hotels vielen in de prijzen, waarvan 3 Amsterdamse hotels een award in ontvangst mochten nemen.


Lees meerContact

Taiko Bar
Paulus Potterstraat 50, Amsterdam
+31 020 570 00 00
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.