Cultuur

Cultuur

Sculptures & Collectibles by I-DO komen tot leven in Nxt Museum

Op vrijdag 24 mei introduceert I-DO de expositie ‘Sculptures & Collectibles’ in Nxt Museum waarin de sculpturen en collectibles op unieke wijze worden onthuld.

I-DO-Event-2024-Sculptures-Collectibles2
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Iconic Design Objects (I-DO) is een creatief platform waarop kunstenaars, ontwerpers en creatives samenwerken om digitale kunstwerken, met behulp van baanbrekende 3D-print technologieën, te transformeren tot tastbare collectibles en sculpturen. Door middel van deze unieke samenwerkingen streeft I-DO ernaar de artistieke gemeenschap te verbinden, innovatie te bevorderen en creativiteit te inspireren.

“Het ‘I-DO Event 2024: Sculptures & Collectibles’ is niet slechts een experience event; het is een ode aan de kracht van samenwerking en het verwezenlijken van dromen. We kijken ernaar uit om onze visie te delen met een select publiek en hen een ervaring te bieden die onvergetelijk is.” – Lisa Wals, creatief directeur bij I-DO.

De expositie in Nxt Museum belooft een viering te worden waarin I-DO de werelden van kunst, cultuur, muziek, mode en cutting-edge technologie samenbrengt. De showcase van indrukwekkende sculpturen en collectibles is het resultaat van streng gecureerde samenwerkingen die getuigen van de grenzeloze creativiteit en de vindingrijkheid van de menselijke geest. Voor het event werkt I-DO samen met toonaangevend visionair artiest Sevdaliza, Daily Paper, BLQCK ROSE en creatief duo Maria Bodil en Kilian Vos.

I-DO-Event-2024-Sculptures-Collectibles

Powered by GetYourGuideCONTACT
Nxt Museum
Asterweg 22, Amsterdam
– 24 May
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...

SUGGESTIES

Nxt Museum, eerste museum in NL voor nieuwe mediakunst

Ontdek grootschalige, digitale kunstinstallaties die je blik verruimen

UFO_NXT_Museum

Nxt Museum, het eerste museum in Nederland voor nieuwe mediakunst laat kunst met technologie samenkomen met de focus op ‘what is next’.

Asterweg 22, Amsterdam


Lees meerContact

Nxt Museum
Asterweg 22, Amsterdam
24 May
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.