Restaurants

Restaurants

Ron Gastrobar Oriental

rijsel 2
Lolas1
lolas3
Lolas2

De gedurfde ommezwaai van Michelinsterrentoko Ron Blaauw naar Ron Gastrobar, twee jaar geleden, is een geweldig succes gebleken. De bekende chefkok Ron Blaauw kon zich destijds niet langer vereenzelvigen met het idee dat eten op topniveau samengaat met zes amuses, vier soorten brood, zeven gangen en een friandisetrolley. Blaauw gooide het roer volledig om en koos voor een totaal andere eetbeleving. Een à-la-cartemenu met 25 gerechtjes a 15 euro per stuk waaruit de gast de hele avond kan kiezen.

Het succes van deze formule riekt naar meer en onlangs opende Ron de deuren van de Aziatische versie van Ron Gastrobar in de Kerkstraat, alwaar voorheen Lola’s huis hield. Net als in zijn Gastrobar is de Oriental-variant laagdrempelig en bedragen de gerechten 15 euro. “Gewoon lekker, goed en betaalbaar”, aldus Blaauw. “Er zijn al zoveel sushizaken in Amsterdam, maar ik miste een echt oriëntaals restaurant, waar de oude Chinese keuken in ere wordt hersteld.”

*Foto’s afkomstig van het oude Lola’s interieur.


CONTACT
Kerkstraat 23, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Kerkstraat 23, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.