Editor:  De Redactie • Publicatie:  08 mei 2019

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment FestivalsAmsterdam West

Marco Carola presenteert Music On Festival Amsterdam

9 t/m 10 mei • Een weekend lang genieten met de beste EDM DJ's

Music On Festival staat wereldwijd bekend als één van de beste festivals onder technoliefhebbers. Op zaterdag 9 en zondag 10 mei strijkt het muzikale circus van Marco Carola en zijn vrienden weer neer in het Havenpark Amsterdam.

festival-amsterdam-music-on
music-on-amsterdam-
music-on-weekender-amsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Music On Festival is dit jaar bigger & better. Organisator Marco Carola brengt meer dan 15 topacts uit de house- en technoscene bij elkaar voor een energiek technofestival in Havenpark Amsterdam. Een weekend lang genieten op de beats van bekende jocks zoals Apollonia, Jamie Jones, Danny Tenaglia, Loco Dice, Paco Osuna, Stacey Pullen, Benny Rodigues en uiteraard de meester hemzelf; Marco Carola.

Music On is een icoon als het gaat om kwalitatieve clubavonden en festivals. Sinds de eerste editie in 2011 op Ibiza in Amnesia is het uitgegroeid tot thuisbasis voor opkomende talenten en grote namen in de techno. Naast Ibiza worden de clubnachten en festivals van Marco Carola over de hele wereld georganiseerd. Van Ibiza tot Miami, New York, Parijs en Amsterdam.

Openingstijden

Op zaterdag duurt het festival van 11.00 t/m 23.00 uur en op zondag van 12.00 t/m 23.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.Locatie Havenpark
Adres Wethouder van Essenweg, Amsterdam
Datum Dit evenement is voorbij
09-05-2020 – 10-05-2020
Navigeer naar..


Uitgaan & Entertainment

De klok rond dansen doe je bij Shelter in Noord

Berlijnse underground clubsfeer in Amsterdam

shelter-amsterdam

In de kelder van de A’dam Toren vind je Shelter, één van de weinige clubs in Amsterdam met een 24uurs vergunning. Deze aanwinst voor de stad brengt de rauwe underground clubsfeer die we goed kennen uit Berlijn naar Amsterdam.    

Overhoeksplein 3, Amsterdam


Lees meer
Uitgaan & Entertainment

Metamorfose voor iconische Club NL

Nieuw interieur en programmering voor de Nieuwezijds Lounge

ClubNL3

Club NL is al jaren een vaste waarde voor de fine fleur van het Amsterdamse uitgaansleven. De Nieuwezijds Lounge, ooit de eerste loungeclub van Nederland, is een nachtclub alwaar het alle dagen van de week feest is. Op het programma vind je locale dj-helden die voor de euforische nachtdieren hun beste plaatjes opgooien. Bij binnenkomst valt direct de lange bar op waar de lekkerste cocktails…

Nieuwezijds Voorburgwal 169, Amsterdam


Lees meer
Uitgaan & Entertainment

The Butcher Social Club ideaal voor avondje uit

Een speelparadijs voor volwassenen

thebutchersocialclub1

De eerste locatie van The Butcher opende een tijd geleden aan de beroemde Albert Cuypmarkt. The Butcher Social Club in de A’DAM Toren tilt het concept van het bekende burgerrestaurant annex bar een stap verder. Van ‘s ochtends tot ver na middernacht is deze spot in Amsterdam Noord geopend en biedt dit speelparadijs voor volwassenen een mix van lekker eten, goede cocktails, muziek en gezelligheid!

Overhoeksplein 1, Amsterdam


Lees meer
Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.