Uitgaan

Uitgaan

Tropikali Festival: Queer paradijs met een gewaagde twist.

Dit jaar belooft het Tropikali Festival een extra bijzondere editie te worden met een primeur: het LGTBQIA+ festival op de NDSM-Werf is dit jaar een weekender van twee dagen tropische vibes en wereldse beats.

tropikali-festival
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Tropikali is niet alleen een muziekfestival, maar ook een viering van diversiteit en inclusie. Het biedt een veilige ruimte waar LGBTQIA+ personen en anderen die nog zoekende zijn, zichzelf vrij en zonder oordeel kunnen uitdrukken. Discriminatie wordt op geen enkele wijze getolereerd, waarmee het festival een bastion van inclusiviteit en wederzijds respect wil zijn.

Op zaterdag neemt “The Planet” de SECRETO stage over, waar bezoekers kunnen genieten van een eclectische mix van techno, neo perreo, hyper pop en andere opzwepende muziekstijlen. De sfeer belooft er een te zijn van queer verlangen, waarbij de nachtelijke beats overgaan in door de zon gekuste ritmes. De line-up, samengesteld uit artiesten van over de hele wereld, zorgt voor een unieke muzikale ervaring die past bij de internationale flair van het festival.

tropikali-festival1

“Het industriële NDSM terrein wordt voor twee dagen omgetoverd tot een groot queer paradijs, met een gewaagde twist en de beste elektronische house beats.”

Meer dan Muziek
Naast muziek is er op het Tropikali Festival veel aandacht voor culturele expressie in brede zin. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in een kleurrijke mix van kunstinstallaties, culinaire ervaringen en creatieve workshops die allemaal in het teken staan van culturele diversiteit en artistieke expressie. Het is een plek waar kunst en cultuur uit verschillende delen van de wereld samenkomen en bezoekers inspireren.

Het Tropikali Festival belooft dus niet alleen een feest voor het oor en het oog, maar ook een krachtig platform voor sociale en culturele dialoog. Het weekend van 22 en 23 juni op de NDSM-Werf wordt een niet te missen evenement voor iedereen die houdt van muziek, cultuur en een inclusieve gemeenschap.
CONTACT
NDSM Werf
NDSM Werf, Amsterdam
– 22 t/m 23 June
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...


Contact

NDSM Werf
NDSM Werf, Amsterdam
22 t/m 23 June
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.