Winkels

Winkels

Skins is ’t adres voor parfum en huidverzorging van nichemerken

Sinds 2000 is Skins hét adres in Amsterdam voor parfum, make-up en huidverzorgingsproducten van exclusieve, internationale cosmeticahuizen en nichemerken. De beauty specialisten van Skins worden gewaardeerd om hun enorme kennis van nicheproducten, persoonlijk advies en bijzondere service.

SkinsCosmeticsAmsterdam1
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

In 2000 bracht Skins in de Nederlandse cosmetica branche een heuse revolutie teweeg. Hoe dat kwam? De winkel verkocht enkel en alleen nichemerken die tot dan toe niet verkrijgbaar waren in ons land. En hoewel deze parfums, make-up en huidverzorgingsproducten in ons land relatief onbekend waren, genoten ze een iconische status in het buitenland. Geen wonder dus dat dit beauty concept inmiddels razend populair is.

SkinsCosmeticsAmsterdam

Onderscheidende winkels

Naast de nichemerken onderscheidt Skins zich ook qua service en winkelinrichting. Alle medewerkers zijn trots op de merken en willen deze passie graag op jou overbrengen. Sampling maakt hier een onlosmakelijk deel van uit. Zo kun je op je gemak thuis ervaren wat de unieke eigenschappen van hun producten zijn.

Openingstijden Skins

Sins vind je in de 9 Straatjes in de Runstraat en in Amsterdam Zuid in Hotel Conservatorium in de Van Baerlestraat. Beide locaties zijn alle dagen van de week geopend. Daarnaast vind je Skins Spa in vijfsterrenhotel L’Europe in de Nieuwe Doelenstraat.

CONTACT
Skins
Runstraat 11, Amsterdam
+31 20 240 01 99
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

9Straatjes_winkelgebied

WINKELGEBIED

9 Straatjes

Tussen de Leidsestraat en de Raadhuisstraat, de Singel en Prinsengracht, bevindt zich het populaire winkelgebied ‘De 9 Straatjes’. In de negen straatjes vind je bijzondere boutiques, flagship stores, specialistische winkels en vintage shops. Sinds mensenheugenis zitten er winkeltjes met huisraad uit vervlogen tijden. Uitblazen van het winkelen kan...


Contact

Skins
Runstraat 11, Amsterdam
+31 20 240 01 99
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.