Winkels

Winkels

Gassan Boutique

Gassan Boutique is behoort tot de meest bekende horloge- en sieradenwinkels in Amsterdam en zelfs tot de meest bekende van het land. Dit is natuurlijk niet voor niets. Hier kun je de meest indrukwekkende sieraden vinden en de collectie horloges is zonder meer inspirerend. Het is vrij lastig om hier de deur binnen te stappen en vervolgens weer met lege handen naar buiten te komen. Als je de bijzondere collectie ziet, dan móet je gewoonweg iets kopen. Gassan Boutique heeft diverse eigen merken, zoals Choices by DL, Gassan Fine Jewelry, Gassan Haute Joaillerie, Guy David, Gassan Watches en WatchUp.

Toonaangevende merken bij Gassan Boutique

Je kunt bij Gassan Boutique sieraden vinden van de meest uiteenlopende internationaal bekende merken. Denk aan onder meer Al Coro, Carrera y Carrera, Leo Pizzo, Schaffrath en Utopia. Ga jij speciaal voor de unieke horlogecollectie naar deze winkel? Dan kun je ook in dit assortiment de meest populaire merken vinden, zoals Rolex, Cartier, Chanel, Audemars Piguet, Longines, Bucherer, Richard Mille, Omega en Vacheron Constantin.


CONTACT
Gassan Boutique
Pieter Cornelisz Hooftstraat 84, Amsterdam
+31 (0)20 210 59 00
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Gassan Boutique
Pieter Cornelisz Hooftstraat 84, Amsterdam
+31 (0)20 210 59 00
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.