Winkels

Winkels

Jan Taminiau opent pop-up in Museumkwartier

Vandaag opent Jan Taminiau zijn eerste flagshipstore in Amsterdam. In deze tijdelijke store is de eerste ready-to-wear collectie beschikbaar genaamd TAMINIAU.

Taminiau flagshipstore
JanTaminiau1
JanTaminiau
JanTaminiau4

De ready-to-wear collectie is een complete en duurzame garderobe met items voor elk moment van de dag. Van losvallende jasjes, broeken en tops met een sterke focus op tailoring en ambachtelijke details. De collectie werkt niet volgens de traditionele seizoenen maar streeft naar tijdloosheid voor een vrouw die steeds vaker reist naar bestemmingen met verschillende klimaten.

TAMINIAU bestaat initieel uit 40 stuks waarbij elke maand stuks worden toegevoegd online en in de winkel. Prijzen varieren van 300 tot 1800 euro.


CONTACT
TAMINIAU
Hobbemastraat 3, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

pchooftstraat_winkelgebied

WINKELGEBIED

Museumkwartier

De Pieter Cornelis Hooftstraat is de duurste winkelstraat van Nederland. ’s Werelds bekendste labels zoals Chanal, Hermès, Louis Vuitton en Gucci hebben in het winkelgebied, op steenworp van het Rijksmuseum, Concertgebouw en het Van Gogh Museum, een flagship store. In de buurt rondom van de ‘PC’, zoals de...


Contact

TAMINIAU
Hobbemastraat 3, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.