Restaurants

Restaurants

Steakhouse Midtown Grill verbouwd

Geïnspireerd door de traditie van de typische Amerikaanse steakhouses, serveert Midtown Grill aan de Stadhouderskade nabij het Leidseplein de beste USDA-gecertificeerde steaks van de stad.

MidtownGrill5
MidtownGrill1
MidtownGrill6
MidtownGrill3
MidtownGrill4
MidtownGrill2
MidtownGrill7

Midtown Grill is een chique restaurant in het hart van Amsterdam op loopafstand van het Leidseplein. Het steakrestaurant kenmerkt zich door hoogwaardig kwaliteitsvlees en uitstekende service. De steaks van Midtown Grill zijn puur, vers en altijd van hoge kwaliteit.

Nieuw interieur
Onlangs werd het restaurant volledig onder handen genomen door Rein Rambaldo’s Horecafabriek, onder andere bekend van Mama Kelly en Kop van Oost. En het resultaat mag er zijn. Het geweldige interieur heeft Midtown Grill weer helemaal up-to-date gemaakt. De ambiance is een fijne toevoeging voor een avondje uit op het Leidseplein.

MidtownGrill_gerecht

Openingstijden
Midtown Grill is dagelijks geopend van 18.00 uur tot 22.30 uur.


CONTACT
Midtown Grill
Stadhouderskade 12, Amsterdam
+31 20 607 5555
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Midtown Grill
Stadhouderskade 12, Amsterdam
+31 20 607 5555
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.