Restaurants

Restaurants

Venetiaans restaurant TOZI opent in Park Plaza

Na een grondige renovatie opent Park Plaza in november haar deuren weer aan de Koninginneweg. Italiaans restaurant TOZI van de bekende chef Maurillio zal op de begane grond van het hotel haar intrek nemen om de hotelgasten en Amsterdammers te vermaken met zijn Venetiaanse ‘casual dining’ gerechten.

Tozi_Pasta_Beef
Tozi_Vegan
Tozi_Ravioli
Tozi_Sandwich-1
Tozi_Ravioli1
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

TOZI’s chef Maurilio staat in London bekend om zijn smakelijke cicchetti’s, of wel; kleine Italiaanse gerechten om te delen, geïnspireerd op de Venetiaanse keuken en gemaakt van de fijnste, Italiaanse ingrediënten. Het ciccheti-menu is van s’ morgens vroeg tot ’s avonds laat verkrijgbaar in het chique restaurant aan het Vondelpark.

Tozi_Maurillio

Bij TOZI eet je de lekkerste antipasti, primi, secondi en dolce begeleidt door de beste Italiaanse wijnen en cocktails. Laat je meeslepen door de Venetiaanse food cultuur en voel je welkom in deze nieuwe huiskamer van Amsterdam Zuid op steenworp van het Vondelpark.

Park Plaza
Nabij één van de meest begeerde parken van Amsterdam opent boutique hotel Park Plaza Vondelpark haar deuren weer. Met een premium uitstraling als resultaat van een renovatie van ruim 10 miljoen euro wordt het hotel bestaande uit 102 kamers nieuw leven ingeblazen met een kleurrijk design, geïnspireerd door het Vondelpark en haar natuurlijke omgeving.
CONTACT
TOZI Restaurant & Bar
Koninginneweg 34-36, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

TOZI Restaurant & Bar
Koninginneweg 34-36, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.