Restaurants

Restaurants

Cava drinken en tapas eten doen we bij Cavataria

De missie achter restaurant Cavataria is het delen van de Spaanse keuken en de niet te versmaden bubbelwijn Cava. Sinners & Saints kunnen vanaf nu toegeven aan hun lusten bij dit piekfijn ingerichte restaurant met één van de mooiste terrassen van Zuid.

cavataria-amsterdam-tapas
cavataria-amsterdam
cavataria-amsterdam2
cavataria-amsterdam1
cavataria-amsterdam
cavataria-amsterdam3

Cavataria is in Spaanse sferen ingericht en heeft een huiselijke warme sfeer. De leidraad in zowel het interieur als op de kaart zijn de zeven zonden. Zo word je bij binnenkomst verwelkomd door een groot kruis en heeft de biechtstoel een prominente plek in het restaurant. Dit thema voeren ze door naar de kelder, waar je via the stairway to hell terecht komt in een ruimte met een duivels karakter, vormgegeven door kunstenaar Hans Breuker.

Eten & Drinken
De kaart is een eerbetoon aan de mooie Spaanse cultuur en biedt een selectie verrassend lekkere (niet te vette) tapas. De kleine gerechtjes zijn ideaal om te delen en zijn onderverdeeld in vlees, vis en een grote selectie vegetarisch. Denk aan zwarte pasta met inktvis en kokkels, dungesneden varkensschouder en aubergine met manchego kaas. Naast het grote assortiment aan Cava’s, worden er Spaanse bieren, mooie wijnen en cocktails op basis van Spaanse dranken geserveerd. Het enorme zonneterras nodigt uit om op z’n Spaans lekker lang te tafelen en laat te borrelen.

En el nombre del cava, la santa comida y la fiesta eterna. Amén. (In naam van de cava, het samen zijn en het eeuwige feest. Amen.)

Openingstijden
De Cavataria is van dinsdag tot zondag van 16.00 tot 00.00 uur geopend.


CONTACT
Cavataria
Cornelis Krusemanstraat 15, Amsterdam
020-2374337
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Cavataria
Cornelis Krusemanstraat 15, Amsterdam
020-2374337
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.