Restaurants

Restaurants

De lekkerste Koreaanse Bibimbab bowls vind je bij Kim Chi Wow

Kim Chi Wow is een Koreaanse concept store midden in de Pijp. Naast dat je hier heerlijke authentieke gerechten kan scoren, serveren ze verschillende soorten Matcha toetjes & thee en verkopen ze Koreaanse food en beauty producten.

kim-chi-wow
kim-chi-wow-amsterdam-de-pijp
kim-chi-wow-amsterdam
koreaanse-concept-store

Sinds de opening begin 2019 is Kim Chi Wow snel uitgegroeid tot een favoriet voor een uiterst smaakvolle gezonde bezorg maaltijd. In hun Bibimbab bowls zitten gemiddeld maar liefst 200 gram groente! Maar wat nog leuker is, is om hun kleine concept store in de Pijp te bezoeken. Hier kan je naast genieten van alle lekkere gerechten, ook terecht voor Koreaanse bites en sauzen voor thuis en non-food items zoals K-Beauty verzorgingsproducten.

koreaans-amsterdam-kim-chi

Op de kaart bij Kim Chi Wow

De kaart bij Kim Chi Wow is simpel. Ze serveren verschillende soorten Bibimbab bowls, waarbij je kan kiezen voor een variant van het menu of om zelf eentje in elkaar te zetten. De keuze in toppings is reuze; van beef tot sticky porkbelly en tempeh tot kimchi, edamame boontjes en Koreaanse zeewier. Als bijgerecht raden we je aan om de Sticky Korean Chicken te proberen. Zin in zoet? Probeer dan vooral The Matcha Bar met witte chocolade en framboos.

Openingstijden

Kim Chi Wow is van maandag tot zondag van 12.00 t/m 22.00 uur geopend.


CONTACT
Kim Chi Wow
Van Woustraat 113, Amsterdam
06 22547884
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

SUGGESTIES

The Bab is een nieuwe favoriet in Amsterdam Oost

Voor de authentieke Koreaanse keuken

the-bab-koffie

In hartje Oost is onlangs The Bab geopend. Een klein maar fijn restaurant met Koreaanse gerechten op de kaart. Je kan er tijdens de lunch en diner terecht voor authentieke smaken en Aziatische biertjes geserveerd met een lach.

Camperstraat 36, Amsterdam


Lees meerRon Gastrobar Oriental

by Ron Blaauw

rijsel 2

De gedurfde ommezwaai van Michelinsterrentoko Ron Blaauw naar Ron Gastrobar, twee jaar geleden, is een geweldig succes gebleken. De bekende chefkok Ron Blaauw kon zich destijds niet langer vereenzelvigen met het idee dat eten op topniveau samengaat met zes amuses, vier soorten brood, zeven gangen en een friandisetrolley. Blaauw gooide het roer volledig om en koos voor een totaal andere eetbeleving. Een à-la-cartemenu met 25 gerechtjes a...

Kerkstraat 23, Amsterdam


Lees meerSilom Thai Brasserie: traditionele thai in een moderne setting

Van dezelfde eigenaren als het bekende restaurant Bird

thai-silom-brasserie-amsterdam

Amsterdam is een nieuw Thais restaurant rijker. Bij Silom Thai Brasserie serveren ze de authentieke Thaise keuken en steken ze een aantal gerechten in een verassend jasje. De setting is modern en verfrissend, perfect voor een mooie avond uit met een date, vrienden en familie of grote groepen in de private dining room.

Voetboogstraat 13, Amsterdam


Lees meerContact

Kim Chi Wow
Van Woustraat 113, Amsterdam
06 22547884
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.