Restaurants

Restaurants

Lekker Hollands proef je bij Carstens

Het Damrak is niet meteen de plek waaraan je denkt als je zin hebt in een heerlijk avondje lekker eten zonder poespas. Met de komst van brasserie Carstens, een initiatief van Maik Kuijpers, voormalige chefkok van restaurant De Librije***, heb je nu alle reden om je fiets richting het Centraal Station te sturen.

carstens restaurant amsterdam
carstens brasserie
carstens restaurant amsterdam2
carstens restaurant amsterdam1

Carstens Amsterdam is een brasserie waarbij het draait om ingrediënten van Nederlandse bodem. Puur en eerlijk. Om te laten zien wat de Nederlandse grond en wateren te bieden heeft, biedt het menu van Carstens verrassende smaken van de Veluwe tot de Noordzee. Elk seizoen een ander menu. De smakelijke gerechten worden begeleid door wijnen van Hollandse wijnmakers en bieren van lokale brouwerijen.

Carstens Brasserie is onderdeel van het Park Plaza Victoria Hotel. Met een eigen ingang vind je het restaurant in de Hasselaerssteeg, gelegen tussen het Damrak en de Martelaarsgracht.


CONTACT
Carstens Brasserie Amsterdam
Hasselaerssteeg 1, Amsterdam
+31 20 524 0649
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Carstens Brasserie Amsterdam
Hasselaerssteeg 1, Amsterdam
+31 20 524 0649
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.