Winkels

Winkels

Quartier Putain

quartier putain test2
quartier putain1
quartier putain2
quartier putain3
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Koffie en muziek gaan hand-in-hand bij Quartier Putain, de nieuwste koffiespot aan het Oudekerksplein op de Wallen. Koop een koffie en ontvang een muntje waarmee je de originele Seeburg Jukebox een plaat naar jouw smaak met de wereld laat delen. Kundige barista’s brouwen hier de lekkerste koffies op een La Marzocco Strada, de ‘Rolls Royce’ onder de espressomachine’s.

Quartier Putain is naast koffiesalon ook een platform waar (onbekend) talent een kans krijgt om hun kunsten te vertonen op het gebied van muziek, literatuur, ontwerp, film of een kruisbestuiving hiervan. Niet heel toevallig is de koffiezaak eigendom van Topnotch, Nederlands beroemdste hiphoplabel voor artiesten zoals de The Opposites, Flinke Namen, The Partysquad, De Kik, Sef, Dio en Gers Pardoul.
CONTACT
Oudekerksplein 4, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Oudekerksplein 4, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.