Winkels

Winkels

Sneakerness 2024: Europa’s grootste sneakerevent

Sneakerfreaks, wees gewaarschuwd! De wereldwijde sneakerconventie Sneakerness komt weer naar Amsterdam. In de industriële Kromhouthal in Amsterdam Noord staat het weekend van 25 en 26 mei in het teken van sneakers.

Sneakerness_Amsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Sneakercultuur is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van streetstyle en mode, maar de laatste jaren lijkt de interesse in sneakers te zijn vermenigvuldigd en het verzamelen van zeldzame modellen en het volgen van nieuwe releases is nu een legitieme en populaire hobby. Sneakerness is een thuis voor iedereen voor wie sneakers meer betekenen dan alleen een paar schoenen om aan te trekken als je naar de sportschool gaat.

Sneakerness2

Dit jaar komt ook de trend van maatwerk en personalisatie naar sneakers. Consumenten zoeken steeds meer unieke items en sommige sneakerfabrikanten springen slim in op deze trend. Tijdens deze Sneakerness editie komen de 20 meest unieke, customizable schoenen in het land samen om je de eindeloze mogelijkheden te laten zien.
CONTACT
De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam
– 25 t/m 26 May
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...


Contact

De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam
25 t/m 26 May
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.