Winkels

Winkels

White Label Coffee opent in restaurant Spaanders in Noord

Eén van de beste koffiezaken van Amsterdam maakt de sprong over het IJ om in Noord haar 3e vestiging te openen. White Label Coffee slaat de handen inéen met restaurant Spaanders om de Noorderlingen van goede koffie, Europese wijnen en eten van lokale boeren en tuinders te voorzien.

WhiteLabelCoffee2

De bekende koffiebar en branderij White Label Coffee opent in samenwerking met restaurant Spaanders een nieuwe vestiging op het Zonneplein. Alwaar je overdag koffie van White Label Coffee geniet, kun je ’s avonds bij Spaanders binnen of op het terras terecht voor eten van boer-tot-bord en van tuin-tot-tafel.

Spaanders is dé ontmoetingsplek van Noord om samen te komen, te werken, te genieten van lokale producten en inspiratie op te doen voor je woning.

Restaurant Spaanders
Bij Spaanders komt het eten van boeren en tuinders uit de buurt, die duurzame keuzes maken en/of een bio-dynamische werkwijze hanteren. Groente en zelf geplukte garnering geniet hier de voorkeur van de chef boven vlees en vis. Verspilling van voedsel, daar doen ze niet aan bij Spaanders. Het product wordt zoveel mogelijk in zijn geheel gebruikt of teruggegeven aan land of dier. Dat leidt naast minder voedselverspilling tot creativiteit. De dagverse gerechten gaan samen met de mooiste Europese natuurwijnen.

Spaanders vind je vlak achter het bruisende NDSM-terrein op het Zonneplein. Een verborgen parel in Noord en een uniek voorbeeld van Amsterdamse school architectuur. Op het Zonneplein vind je tevens het Zonnehuis, wereldberoemd om haar theatervoorstellingen, concerten en bokswedstrijden.

White-Label-Coffee

White Label Coffee
In Amsterdam heeft het bekende koffiemerk al 2 koffiezaken. White Label Coffee op de Jan Evertsenstraat en Schuurmanoomkensgrassoti op de Overtoom.


CONTACT
White Label Coffee
Zonneplein 4, Amsterdam
+316 48084175
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...


Contact

White Label Coffee
Zonneplein 4, Amsterdam
+316 48084175
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.