Restaurants

Restaurants

Karaat, nieuwe hotspot in de Houthavens

De Houthavens wordt langzaam maar zeker een hotspot in Amsterdam. Met Karaat is de buurt in West een restaurant, bar, bakkerij, brasserie en lounge in één rijker. Een plek waar je de hele dag terecht kan voor goed eten en kwaliteitsservice. 

 

Karaat2x
Karaat
Karaat1
Karaat7
Karaat9
Karaat11
Karaat10
Karaat3
Karaat8
Karaat5
Karaat6
Karaat12

Karaat Amsterdam is een restaurant, bar, bakkerij, brasserie en lounge in één. Bij de nieuwe hotspot van West kun je de hele dag terecht voor lekker eten en drinken, zowel zakelijk als in gezelschap van vrienden en familie. Het ruime en lichte restaurant is perfect om een middag door te brengen achter je laptop en door de ruime openingstijden ook voor afterwork borrelen en dineren.

Op de kaart bij Karaat

Op de lunch en brasserie kaart staan er verschillende kleinere gerechten voor overdag en ’s avonds. Denk aan versgebakken brood met dips, verschillende soorten eitjes op toast, steak tartare, salades, burgers en vegetarische ravioli. De diner kaart is een mix van Internationale gerechten met zowel veel keuze voor de carnivoren als voor de vegetariërs. Van Short ribs met bulgogi en zoete aardappel, Octopus met merquez worstjes en harissa en Baby bloemkool met tahini tot Dry aged entrecote en King Prawns.

karaat-brasserie-amsterdam

Openingstijden

Karaat is van maandag tot donderdag van 08.00 t/m 01.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag kan je er van 08.00 t/m 03.00 uur terecht en op zondag van 09.00 t/m 00.00 uur.

 


CONTACT
Karaat
Houthavenkade 103, Amsterdam
020 223 9695

Reserveren Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...


Contact

Karaat
Houthavenkade 103, Amsterdam
020 223 9695

Reserveren Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.