Restaurants

Restaurants

Moon in A’DAM Toren is culinair genieten op grote hoogte

Op de 19e verdieping van de A’DAM Toren zit één van de meest spectaculaire restaurants van Amsterdam. Onder leiding van chef Jaimie van Heije zorgt Moon voor een gastronomische beleving met een meer dan fantastisch uitzicht over de stad.

moon-restaurant-amsterdam-1
moon-diner-lunch-amsterdam
moon-adam-toren
moon-Jaimie-van-Heije
moon-amsterdam
moon-restaurant-amsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Als je opzoek bent naar een unieke plek voor lunch of diner in Amsterdam dan is Moon the place to be. Naast dat de gerechten die hier de keuken verlaten van sterren niveau zijn, draait het restaurant iedere minuut met de klok mee. Hierdoor krijg je in een uur tijd een onovertroffen 360 graden uitzicht  over de stad. Het menu, gecreëerd door Jaimie van Heije, biedt moderne gerechten met gebruik van zorgvuldig uitgekozen lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Kies voor een 5-, 6- of 7 gangen diner met als optie een bijpassend wijnarrangement. 

“Moon is een geweldige aanwinst voor Amsterdam. Verwacht eten op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk, maar wel in een ongedwongen setting zoals men dat bij mij gewend is. En hoe gaaf is het om te kunnen zeggen dat ik als eerste heb gekookt op de maan?”, aldus van Heije.

JaimieVerheije

Gastchef 
Elke twee maanden wordt er een muzikale gastchef uitgekozen die samen met Jaimie een gerecht op de kaart remixt. Op de Facebook pagina vind je wie het huidige talent is.

Time lapse of Restaurant Moon Rotating

CONTACT
Moon
Overhoeksplein 3, Amsterdam
+31 20 237 6311
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...

SUGGESTIES

A’DAM Toren

Discover Amsterdam

Toren 1

De statige Toren Overhoeks, naast het EYE Filmmuseum in Noord, wordt de komende jaren getransformeerd tot uitgaansgelegenheid. Naast een ronddraaiend restaurant, twee clubs en een hotel krijgt het voormalige Shell-kantoor op 80 meter hoogte een skybar met panoramadek dat een geweldig uitzicht over de stad zal bieden. Een publiekstrekker die zich straks qua bezoekersaantallen makkelijk moet kunnen meten met andere hoogtepunten in Amsterdam. Tot die tijd kun je...

Overhoeksplein, Amsterdam


Lees meerMa’dam: Diner en borrel met het beste uitzicht van de stad

Eten, drinken en dansen in de A'dam Toren

adam-toren-amsterdamkopie

Hoog in de A’DAM Toren zit Ma’dam, een plek voor lunch, dineren, drankjes en dansen met een adembenemend uitzicht over de stad. Zodra de laatste borden leeg zijn transformeert het restaurant in de hoogste skybar van Amsterdam. Hier ga je heen voor de cocktails, het fijne publiek en Nationaal & Internationaal talent die voor de juiste beats zorgen. 

Overhoeksplein 1, Amsterdam


Lees meerThe Butcher Social Club ideaal voor avondje uit

Een speelparadijs voor volwassenen

thebutchersocialclub1

De eerste locatie van The Butcher opende een tijd geleden aan de beroemde Albert Cuypmarkt. The Butcher Social Club in de A’DAM Toren tilt het concept van het bekende burgerrestaurant annex bar een stap verder. Van ’s ochtends tot ver na middernacht is deze spot in Amsterdam Noord geopend en biedt dit speelparadijs voor volwassenen een mix van lekker eten, goede cocktails, muziek en gezelligheid!

Overhoeksplein 1, Amsterdam


Lees meerContact

Moon
Overhoeksplein 3, Amsterdam
+31 20 237 6311
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.