Restaurants

Restaurants

Nieuw in De Foodhallen: het perfecte broodje Pastrami

Amsterdam heeft veel te bieden maar een heuse Pastramibar miste nog het uitgebreide culinaire aanbod van de stad. Fans van dit iconische New Yorkse gerecht kunnen vanaf nu in De Foodhallen in Amsterdam West terecht. Bij Pastrami kies je voor een authentieke versie of één met een Amsterdamse twist.

foodhallen-amsterdam-Pastrami
pastrami-noodle-soup-amsterdam
foodhal-amsterdam-Pastrami
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Voor velen gaat een tripje naar New York gepaard met een bezoek aan de inmiddels beroemde Katz’s Deli voor hun pastrami sandwich. Pastrami in De Foodhallen heeft dit gerecht onder de loep genomen en er een heerlijke eigen draai aan gegeven. Waar de New Yorkers het gepekelde rundvlees eten tussen twee sneetjes roggebrood met mosterd, is de nieuwe klassieker eentje met een zacht briochebroodje en een dressing van mayonaise en mierikswortel.

Slagerij de Wit is verantwoordelijk voor de zeer smaakvolle pastrami, het brood komt bij Vlaamsch Broodhuys vandaan en alle sausen en toppings zijn huisgemaakt. Andere opties op het menu zijn een broodje Corned beef met kaas en zuurkool en de Pastrami noodle soup. Wordt dit jouw nieuwe favoriet?

pastrami-eten-amsterdam-food
Openingstijden
De Foodhallen is van maandag tot donderdag van 11:00 tot 23:30 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag kan je er van 11:00 tot 1:00 uur terecht.
CONTACT
De Foodhallen
Bellamyplein 51, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

Indoor food market De Foodhallen is dé plek voor lekker eten en drinken

In de voormalige tramremise in Amsterdam West schuif je nu aan tafel bij 21 restaurants en bars

Foodhallen Lionkitchen

In een voormalige tramremise in Amsterdam West vind je indoor food market De Foodhallen, een culinaire hotspot met 21 verschillende restaurants en bars die samen de wereldkeuken vertegenwoordigen. Voor iedere smaak wat wils.

Bellamyplein 51, Amsterdam


Lees meerRotisserie

Discover Amsterdam

Rotisserie

Bij Rotisserie draait het om juicy chicken, double patty burgers, pulled pork, chicken wings en oysters kilpatrick. Om je vingers bij af te likken, zo lekker. Rotisserie is geïnspireerd op bar & take-away outlets zoals je tegenkomt in Brooklyn. Dat vind je terug op het menu en in het interieur waar met rauwe materialen een 'alley-like' vibe is neergezet. Voorin de markante rotisserie krijg je een kijkje in...

De Clercqstraat 81, Amsterdam


Lees meerCafé Panache

Discover Amsterdam

150327030 Cafe Panache

Een oude marktopslag omtoveren tot een bruisende dining? De mannen achter restaurants Franklin, Carter en Hugo's flikte het wederom met als resultaat Café Panache. Bij de grill & cocktailbar waan je je in het New Yorkse Meatpacking District, maar in werkelijkheid bevind je je op de stoep van de Ten Katemarkt in Amsterdam West. De Belgische ontwerper Will Erens, van het in Antwerpen gevestigde ontwerpbureau Puresang, koos voor urban chic-interieur...

Ten Katestraat 117, Amsterdam


Lees meerContact

De Foodhallen
Bellamyplein 51, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.