Winkels

Winkels

Het perfecte cadeau vind je bij Things I Like Things I Love

Things I Like Things I Love is in rap tempo één van de beste spots van Amsterdam geworden voor als je opzoek bent naar een mooi cadeau. Hier vind je interieur items, accessoires en mode en met meerdere vestigingen verspreid over de stad is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Handig voor alle last minute cadeaukopers.

things-i-like-things-i-love-conceptstore
things-i-like-amsterdam
tiltil-amsterdam-winkel

Wat begon als eenmalige pop-up in 2012 en later een webshop, groeide uit tot permanente conceptstore; dé winkel voor picky people. Inmiddels heeft Things I Like Things I Love een eigen merk en meerdere conceptstores in Amsterdam en daarbuiten. Ben je opzoek naar een cadeau voor jezelf of iemand anders? Dan slaag je hier zeker. Je vind hier een grote selectie mooie interieur items, planten, fijne accessoires en kleding. Naast het eigen TILTIL merk verkopen ze ook zorgvuldig geselecteerde andere brands zoals Pauline Plissen, NAKD en MbyM. 

Openingstijden

Things I Like Things I Love is op maandag van 13.00 t/m 18.00 uur geopend. Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 t/m 18.00 uur, op donderdag van 11.00 t/m 20.00 uur en op zondag van 12.00 t/m 18.00 uur.


CONTACT
Things I Like Things I Love
Eerste Constantijn Huygensstraat 25-27, Amsterdam
020 845 97 84
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

pchooftstraat_winkelgebied

WINKELGEBIED

Museumkwartier

De Pieter Cornelis Hooftstraat is de duurste winkelstraat van Nederland. ’s Werelds bekendste labels zoals Chanal, Hermès, Louis Vuitton en Gucci hebben in het winkelgebied, op steenworp van het Rijksmuseum, Concertgebouw en het Van Gogh Museum, een flagship store. In de buurt rondom van de ‘PC’, zoals de...

SUGGESTIES

Alles wat gelukkig maakt koop je bij Kauf Dich Glücklich

Koop je gelukkig bij deze wafel winkel turned conceptstore

concept-store-amsterdam-kauf-dich-glucklich

Tussen de Dam en de Rozengracht in vind je de Berlijnse conceptstore Kauf Dich Glücklich. Wat ooit begon als een wafelcafé waar je het vintage interieur kon kopen, is inmiddels uitgegroeid tot een winkel met mode, interieur, accessoires en cosmetica. Een one stop shop voor alles wat gelukkig maakt.  

Raadhuisstraat 40, Amsterdam


Lees meerWild van planten? Betreedt dan Wildernis

Alles voor meer groen in huis

Wildernis_amsterdam

Tijd voor meer groen in huis of opzoek naar een leuk cadeau? Wildernis in Amsterdam West is the place to be. Deze winkel staat vol prachtige planten, potten, boeken en accessoires. Kans is groot dat je hier langer blijft hangen dan gepland!

Bilderdijkstraat 165F, Amsterdam


Lees meerPLUK: je favoriete ontbijtspot in de 9 Straatjes

Gezond ontbijten en lunchen tussen het shoppen door

pluk-amsterdam-brunch

Restaurant PLUK vind je in de levendige Negen Straatjes. Je kan hier niet alleen terecht voor een lekker ontbijtje of lunch maar ook voor take-away zoetigheden, accessoires en kleding.

Reestraat 19, Amsterdam


Lees meerContact

Things I Like Things I Love
Eerste Constantijn Huygensstraat 25-27, Amsterdam
020 845 97 84
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.