Winkels

Winkels

Cosmetic Drugstore CODA geopend in de Pijp

Onlangs opende in de Pijp de eerste echte cosmetic drugstore van Nederland haar deuren. Liefhebbers van de Franse pharmacie en Amerikaanse drugstores vinden in CODA een walhalla van persoonlijke verzorging.

CODA_Amsterdam3
CODA_Amsterdam
CODA_Amsterdam1
CODA_Amsterdam2

Barbara Kerseboom stond 20 jaar geleden aan de basis van een bekende Amsterdamse parfumerie dat haar succes dankt aan het groot aantal internationale nichemerken op gebied van huidverzorging, parfum en beauty.

CODA Amsterdam
Het idee is even simpel als briljant. Alles wat je nodig hebt voor je persoonlijke verzorging maar dan nét even mooier en specialer dan wat je doorgaans vindt in de klassieke drogisterij. Merken die niet op iedere straathoek te vinden zijn, tenzij het design- of cult-classics zijn. Barbara gaat als een ware curator de wereld over om de meest bijzondere en kwalitatief hoogwaardige alternatieven voor alledaagse producten te scouten. Waar mogelijk duurzaam en eco-friendly. Met als gemene deler dat het, naast de functionele eigenschappen, simpelweg erg mooi zal staan in je badkamer en keuken.

De collectie
Denk aan de klassieke drogisterij: van tandpasta tot tampons, condooms, pleisters en huidverzorging, shampoo en doucheformules tot deodorant en wattenpads. Maar ook fijne geurkaarsen, tatoeage verzorging, homeopathische supplementen en mooie parfums. Merken met een hoge cool-factor, veelal gemaakt door bevlogen ondernemers en met een (upcoming) cult-status. Producten die iedereen gebruikt, met een aantrekkelijke look en feel. 

Coda_Amsterdam_lips

CODA ook de ultieme plek voor cadeau-inspiratie. De minimalistische, ‘all-white with a vintage touch’ winkel in de Pijp biedt producten in het low en mid-range prijzensegment.


CONTACT
CODA Amsterdam
Gerard Douplein 12H, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

Depijp_winkelgebied

WINKELGEBIED

De Pijp

De Pijp is een shoppers walhalla voor iedereen die op zoek is naar bijzondere winkels en een middagje shoppen in stijl. Hier geen grote ketens maar louter authentieke boutiques, speciaalzaken en vintage winkels van gepassioneerde uitbaters. Naast de honderden winkeltjes die je in de karakteristieke straten van de...


Contact

CODA Amsterdam
Gerard Douplein 12H, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.