Restaurants

Restaurants

Bij Venkel stel je je eigen gezonde maaltijdsalade samen

Gek van maaltijdsalades? Bij saladebar Venkel in de Pijp stel je je eigen goedgevulde salade samen met groenten van biologische boeren uit de buurt, en lokale producten, gemaakt in onze eigen stad.

 

Venkel7
venkel
venkel6
Venkel9
venkel2
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Bij saladebar Venkel in de Pijp maken ze maaltijdsalades met groenten van biologische boeren uit de buurt. Boeren die liefde en aandacht in hun oogst steken. De salades worden afgetopt met bijzondere lokale producten, tevens gemaakt in onze eigen onze eigen stad. Zoals echte Amsterdamse honing, gemaakt door de bijtjes langs de Amstel. Of de huisgemaakte amandelmelk en muntsiroop, van de buren. Het resultaat zijn pure ingrediënten, liefdevol gemaakt en vol van smaak, zonder toevoeging.

Venkel brengt gezonde producten met passie samen in betaalbare, supergezonde maaltijdsalades, ideaal voor de haastige mens die niet aan koken toekomt en zo zijn of haar dagelijkse vitaminen mist. Naast salades stap je bij Venkel binnen voor de lekkerste soepen, burgers, sapjes, toetjes, borrelhapjes en ontbijtjes als smoothie bowls, overnight oats, ontbijtmuffins en glutenvrije wraps. Allemaal verantwoord en zo veel mogelijk gezond natuurlijk.

VenkelAmsterdam

Sfeervol eten bij Venkel 
Het lichte en ruime restaurant is gespecialiseerd in onverwachte creaties waarin de meest verse ingrediënten worden gecombineerd. Heb je zin in een specifieke salade die op de dag van jouw bezoek niet op de menukaart te vinden is? Geen probleem. Stroop de mouwen op en ga zelf aan de slag om je eigen salade te maken. Beter wordt het eigenlijk niet.

CONTACT
Venkel
Albert Cuypstraat 22, Amsterdam
+31 20 772 31 98
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Venkel
Albert Cuypstraat 22, Amsterdam
+31 20 772 31 98
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.