Restaurants

Restaurants

Vul je dagelijkse dosis vitaminen aan bij Joe & The Juice

Het duurde even voordat de wereldwijd populaire keten Joe & The Juice naar Amsterdam kwam maar inmiddels kent onze stad meerdere vestigingen. De ideale spot voor jouw dagelijkse dosis vitamine, een gezond ontbijt en lunch en een goede kop koffie.

Joe_and_the_juice
joe-the-juice-amsterdam
joe-the-juice
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Op zoek naar een plek voor een snel maar gezond ontbijtje of lunch? Dan ben je bij Joe & The Juice aan het juiste adres. Met vijf locaties verspreid over de stad, is er altijd eentje in de buurt. Hier ga je heen voor heerlijke vers gemaakte sappen, shakes, koffie en gezonde bites. 

Op het menu bij Joe & The Juice

Hoewel de focus bij Joe & The Juice vooral op de verse sappen ligt, zijn de sandwiches en omeletten zeker het noemen waard. De Spicy Tuna met jalapeño, tomaat en pesto is heerlijk en de Meaty Omelet met spinazie, kip, feta en chili flakes is zowel vullend als gezond. Liever iets zoets? Probeer dan één van de yoghurt bowls met muesli en vers fruit. Een kop koffie erbij en de dag kan beginnen!

Openingstijden

Joe & The Juice is van maandag tot vrijdag van 7.00 t/m 20.00 uur geopend. Op zaterdag en zondag kan je er van 8.00 t/m 19.00 uur terecht.
CONTACT
Joe & The Juice
Ferdinand Bolstraat 113H, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

SUGGESTIES

De beste plekken voor ontbijt in Amsterdam

De top 10 ontbijtspots voor een goed begin van je dag

teds-amsterdam-brunch

Een goed begin is het halve werk. Voor velen is het ontbijt de favoriete maaltijd van de dag en de ontbijt cultuur in Amsterdam is dan ook in een rap tempo aan het opkomen. Tijd voor een top 10!


Lees meerPLUK: je favoriete ontbijtspot in de 9 Straatjes

Gezond ontbijten en lunchen tussen het shoppen door

pluk-amsterdam-brunch

Restaurant PLUK vind je in de levendige Negen Straatjes. Je kan hier niet alleen terecht voor een lekker ontbijtje of lunch maar ook voor take-away zoetigheden, accessoires en kleding.

Reestraat 19, Amsterdam


Lees meerCoffee & Coconuts

Discover Amsterdam

cc1

Jarenlang stond het voormalige Ceintuur Theater leeg, totdat 3 ondernemers hun oog er op lieten vallen. En nu is CT Coffee & Coconuts dé hotspot van het moment. Behalve de art-deco gevel doet niets meer vermoeden dat hier vroeger een theater huisde. De enorme open en lichte ruimte biedt plek aan 4 verdiepingen die zijn ingericht als huiskamer. Overal waar je kijkt vind je zeer...

Ceintuurbaan 282-284, Amsterdam


Lees meerContact

Joe & The Juice
Ferdinand Bolstraat 113H, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.