Restaurants

Restaurants

Authentieke Italiaanse pizza eet je bij Renato’s Pizzeria

Als je opzoek bent naar authentieke Italiaanse pizza dan ben je bij Renato’s Pizzeria aan het juiste adres. Hier vind je versgebakken houtoven pizza’s met verrassend lekkere toppings, een fijne selectie wijnen en zoete Italiaanse lekkernijen.

renatos-italiaans-amsterdam
renatos-pizza-amsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Er zijn geen Beste Pizza van Amsterdam lijstjes waar Renato’s Pizzeria niet in voorkomt. Dit restaurant gevestigd in de Pijp, wordt geroemd om de authentieke Italiaanse pizza’s en delicatessen die je er kan krijgen. De keuken hier draait om eenvoud, kwaliteit en toewijding aan de pure ingrediënten die uit Italië worden geïmporteerd.

Het menu bij Renato’s Pizzeria

Op het menu staan naast Anti Pasti, een grote selectie pizza’s voor zowel vegetariërs als vleesliefhebbers. De basis is een dunne bodem met krokante korst, zelfgemaakte tomatensaus en verse buffel mozzarella. Een favoriet is de Cicciolina met pittige salami, pancetta, gegrilde paprika en chili. Maar de For the Vegetariana met gegrilde groenten en de Quattro Fromaggi kunnen we je ook aanraden. Vergeet daarnaast vooral niet de mooie wijnen die ze serveren en als je nog ruimte over hebt: de traditionele zelfgemaakte Tiramisu.

Renato’s in Proeflokaal t Blauwe Theehuis
Je kunt voor Renato’s pizza’s tegenwoordig ook terecht in De Foodhallen in Amsterdam West. Daarnaast gaan ze een samenwerking aan met Brouwerij ’t IJ en zullen zij zorg dragen voor het eten in het vernieuwde ’t Blauwe Theehuis in het Vondelpark. Wij weten wel waar we zitten deze zomer! 

Openingstijden

Renato’s is van maandag tot zondag van 17.30 t/m 22.00 uur geopend.
CONTACT
Renato's Pizzeria
Karel du Jardinstraat 32, Amsterdam
020 673 2300
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

SUGGESTIES

Bij nNea eet je de lekkerste traditionele ­Napolitaanse pizza

Mét fluffy korst, zwarte spots en dagverse smaakcombinaties

nNea-pizza-amsterdam

Dat je in Amsterdam de lekkerste pizza’s kan eten, is voor niemand een geheim meer. Maar met de komst van de Napolitaanse pizzeria nNea in Amsterdam West wordt de lat nu nog hoger gelegd. Eigenaar Vincenzo ­Onnembo (37), afkomstig uit Napels, is heer en meester in het maken van de traditionele ­Napolitaanse ­pizza, te herkennen aan haar fluffy pizzabodem met de lekkerste dagverse smaakcombinaties.

Bilderdijkstraat 92, Amsterdam


Lees meerSotto

Discover Amsterdam

sotto pizza

Pizza komt uit Napels. Sinds eeuwen maken de Napolitanen platte broden in houtgestookte stenen ovens. De Napolitanen zijn zeer serieus over “hun” pizza en ze herkennen de karakteristieke geur, smaak en consistentie van ver. Bij Sotto op de Amstelveenseweg en Roelof Hartstraat eet je pizza zoals de Napolitanen voorschrijven. In een houtgestookte steenoven bij een temperatuur van 485°C word je pizza in 90 seconden goudbruin...

Amstelveenseweg 89, Amsterdam


Lees meerPepeNero is klassiek Italiaans eten op zijn best

Met recht één van de betere Italiaanse restaurants van de stad

PepeneroAmsterdam2

Amsterdam loopt over van de Italiaanse restaurants. Sommige goed maar velen bedroevend slecht. Van Amsterdam Magazine mag je verwachten dat we enkel het beste voorschrijven en daarom maken we hier plaats en een diepe buiging voor Ristorante Enoteca PepeNero.

Eerste Oosterparkstraat 3-5, Amsterdam


Lees meerContact

Renato's Pizzeria
Karel du Jardinstraat 32, Amsterdam
020 673 2300
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.