Restaurants

Restaurants

PepeNero is klassiek Italiaans eten op zijn best

Amsterdam loopt over van de Italiaanse restaurants. Sommige goed maar velen bedroevend slecht. Van Amsterdam Magazine mag je verwachten dat we enkel het beste voorschrijven en daarom maken we hier plaats en een diepe buiging voor Ristorante Enoteca PepeNero.

PepeneroAmsterdam2
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Bij Ristorante Enoteca PepeNero in Amsterdam Oost draait alles om goed eten en drinken. Zonder poespas, hip personeel of bedacht concept. De Italiaanse gastheer Marco Spina en zijn staff leggen liefhebbers van de authentieke Italiaanse keuken maar wat graag in de watten. Op het menu van Pepenero vind je geen pizza’s, maar klassieke Italiaanse gerechten. Bij het zien van het menu, bestaande uit antipasti freddi, antipasti caldi, paste en carne, grijpt de keuzestress je naar de keel. Blijf vooral rustig en laat je eerst één van de geweldige Italiaanse wijnen inschenken en geef je over aan de kennis en kunde van het personeel. En als je dan nog niet kan kiezen, leg je lot dan in handen van chef Daniele Lauritano door te kiezen voor het menu dello chef. Verlaat het pand niet eerder zonder een Sgroppino te hebben gedronken.

Ristorante Enoteca PepeNero behoort met recht tot de top5 beste Italiaanse restaurants van de stad.
CONTACT
Ristorante Enoteca PepeNero
Eerste Oosterparkstraat 3-5, Amsterdam
+ 31 20 663 32 76

Reserveren Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

Ristorante Enoteca PepeNero
Eerste Oosterparkstraat 3-5, Amsterdam
+ 31 20 663 32 76

Reserveren Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.