Restaurants

Restaurants

Waan je op Bali bij Benji’s

De groene oase bij Benji’s doet denken aan tropische sferen van Bali. Hier kan je even ontsnappen uit het drukke stadsleven en genieten van het brunchmenu met een grote verscheidenheid aan gerechten geïnspireerd op culturen en keukens van over de hele wereld.

benjis-amsterdam-ontbijt
benjis-brunch-amsterdam

Op de kaart bij Benji’s vind je zowel gezonde ontbijtjes als guilty pleasure brunch gerechten. Denk aan een Granola bowl met vers fruit, huisgemaakte granola, kokos flakes en chia zaadjes en scrambled of poached eieren. Of wat dacht je van een broodje Roasted beef met parmazaan en truffelmayonaise? Er zijn daarnaast genoeg vegatarische en glutenvrije opties en de voor de zoetekauw vers gebakken croissants, wafels en verschillende soorten gebak voor bij de koffie.

Benji’s is dagelijks van 9:00 tot 17:00 geopend.


CONTACT
Benji's
Wibautstraat 196, Amsterdam
020 223 8787
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

Benji's
Wibautstraat 196, Amsterdam
020 223 8787
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.