Restaurants

Restaurants

Deze zomer zitten we bij Bam Boa in Zuid

Bam Boa is een all day spot met groot terras aan de Amstel waar je van ’s ochtends tot ’s avonds terecht kan voor lekker eten, cocktails en gezelligheid. Het lichte beachy interieur, de fijne menukaart en de top locatie maken dit tot een perfecte plek om de aankomende zomerdagen te vertoeven.

bam-boa-terras-amsterdam
bam-boa-lunch
bam-boa-lunch-diner-amsterdam

Het deed even pijn toen we hoorden dat het Portugese restaurant Girassol na 35 jaar haar deuren ging sluiten maar daar krijgen we iets heel moois voor terug. De twee zonen van de oud-eigenaar van Girassol hebben het stokje overgenomen en hebben samen met Kae Sutherland het prachtig ingerichte restaurant Bam Boa geopend. Bij deze all day spot kan je terecht voor goede koffie, verse sappen, heerlijke brunch gerechten, cocktails en gezellig dineren. Het grote terras aan het water vangt de hele dag zon, wij weten dus wel waar we zitten deze zomer.

bam-boa

Op het menu bij Bam Boa

Op de kaart bij Bam Boa vind je verschillende Mediterraans geïnspireerde gerechten om te delen. Dorade Ceviche met rode chili en bloedsinaasappel, Crispy Octopus met paprika salsa en krokante uitjes en Fruits de Mer zijn een aantal van de smakelijke opties. Onze favoriet is de langzaam geroosterde Lamb Shoulder met granaatappel, flat bread en harissa yoghurt met Truffle Fries als bijgerecht. Verder staan er een aantal heerlijke toetjes, zomerse cocktails en Gin&Tonics op de kaart.

Openingstijden

De keuken bij Bam Boa is dagelijks van 11.00 t/m 23.00 uur geopend.


CONTACT
Bam Boa
Weesperzijde 135, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...

SUGGESTIES

Cava drinken en tapas eten doen we bij Cavataria

Holy Spanish food in Amsterdam Zuid

cavataria-amsterdam-tapas

De missie achter restaurant Cavataria is het delen van de Spaanse keuken en de niet te versmaden bubbelwijn Cava. Sinners & Saints kunnen vanaf nu toegeven aan hun lusten bij dit piekfijn ingerichte restaurant met één van de mooiste terrassen van Zuid.

Cornelis Krusemanstraat 15, Amsterdam


Lees meerBar Botanique: urban jungle in Oost

Voor ontbijt, lunch, dineren en borrelen tot laat

bar-botanique-amsterdam

Oost is hot. Op loopafstand van de Dappermarkt, Artis Royal Zoo en het Oosterpark is Bar Botanique een perfecte plek om te ontspannen en een hapje te eten terwijl je deze Amsterdamse wijk verkent.

Eerste Van Swindenstraat 581, Amsterdam


Lees meerDe Plantage

Discover Amsterdam

de Plantage Zaal 009

Naast de hoofdentree van dierentuin Artis opende onlangs in de 19e-eeuwse serre, alwaar voorheen de programma's van De Wereld Draait Door werden opgenomen, het nieuwe café-restaurant De Plantage. Een vruchtbare samenwerking van de mensen achter restaurants Dauphine, Riva en Cafe Amsterdam. Het voormalige Ledenlokalen heeft een weids en groen uitzicht op het vrij toegankelijke Artisplein, alwaar het zonnige terras, onder de oude platanen, uitzicht biedt op...

Plantage Kerklaan 36, Amsterdam


Lees meerContact

Bam Boa
Weesperzijde 135, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.