Restaurants

Restaurants

EAST de nieuwe huiskamer van Hotel Casa

Amsterdam Oost is een fijn restaurant rijker. Waar voorheen restaurant East57 zat, kun je nu terecht in EAST, de huiskamer van Hotel Casa. Een koffiebar, restaurant, cocktailbar en hotellobby inéén. Alwaar je vanaf ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat volledig in de watten wordt gelegd.

EAST-Amsterdam_4-1
EAST-Amsterdam_1
EAST-Amsterdam_6
EAST-Amsterdam_5
EAST-Amsterdam_3x
EAST-Amsterdam_2-1

In EAST vind je alle publieke ruimtes van Hotel Casa met als doel de connectie tussen hotellobby, restaurant, studentenhuisvesting en koffie- en cocktailbar te vergroten. EAST biedt op ieder moment van de dag, een fijne plek waar je je thuis voelt. Waar je komt om te relaxen, vergaderen, werken, ontmoeten en om in te checken. Het restaurant heeft voor iedere smaak de hele dag door de ideale kaart: van ontbijt tot diner en van brunch tot borrel.

‘De inspiratie voor EAST – en daarmee de totale begane grondverdieping – is de haastmentaliteit van deze tijd. Mensen willen zoveel mogelijk uit hun dag halen en deze praktisch inrichten. Hotel Casa is van oorsprong al een centraal punt in Amsterdam Oost, waar mensen met veel verschillende doelen gedurende de dag samenkomen. EAST is vanaf nu dé facilitator voor alle verschillende moods van deze voorbijgangers en hotelgasten en studenten’, aldus Hans Vugts, directeur Hotel Casa.

HOPP
Naast EAST vind je op het dak van Hotel Casa HOPP, het leukste dakterras van de stad alwaar een heuse biergarten is ingericht met een diversiteit aan bieren en happen.

hopp_hotelcasa


CONTACT
EAST
Eerste Ringdijkstraat 2, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

EAST
Eerste Ringdijkstraat 2, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.