Winkels

Winkels

Chantal Janzen opent &C Store en Coffee bar

Chantal Janzen breidt haar imperium uit met de &C Store en Coffee bar. Vanaf vandaag kunnen we bij haar op bezoek voor een kopje koffie en de fijnste mode, lifestyle en beauty producten. Vanuit het tijdschrift naar de winkel.

c-coffee
chantal-c-store
andc-amsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Het &C magazine van multitalent Chantal Janzen is in een korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste media platformen van ons land. Met de opening van de &C Store en Coffeeshop gaat ze nog een stapje verder. Fans van het blad kunnen vanaf nu de mooiste mode, beauty en lifestyle items scoren in de winkel. Na het shoppen kan je in de naastgelegen Coffee bar terecht voor fijne koffie en andere drankjes.

De winkel is te vinden aan de Van Woustraat in de Pijp, waar ook de redactie van het tijdschrift gevestigd is. “Ik bemoei me graag overal mee”, vertelt Chantal tijdens de officiële opening. Het kan dus nog wel eens voorkomen dat je haar in de winkel tegenkomt.

chantal-janzen

Openingstijden

De &C Store is van maandag tot vrijdag geopend van 8.00 t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 18.00 uur.
CONTACT
&C Store
Van Woustraat 59, Amsterdam
+31 20 854 5252
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

Depijp_winkelgebied

WINKELGEBIED

De Pijp

De Pijp is een shoppers walhalla voor iedereen die op zoek is naar bijzondere winkels en een middagje shoppen in stijl. Hier geen grote ketens maar louter authentieke boutiques, speciaalzaken en vintage winkels van gepassioneerde uitbaters. Naast de honderden winkeltjes die je in de karakteristieke straten van de...

SUGGESTIES

Alles wat gelukkig maakt koop je bij Kauf Dich Glücklich

Koop je gelukkig bij deze wafel winkel turned conceptstore

concept-store-amsterdam-kauf-dich-glucklich

Tussen de Dam en de Rozengracht in vind je de Berlijnse conceptstore Kauf Dich Glücklich. Wat ooit begon als een wafelcafé waar je het vintage interieur kon kopen, is inmiddels uitgegroeid tot een winkel met mode, interieur, accessoires en cosmetica. Een one stop shop voor alles wat gelukkig maakt.  

Raadhuisstraat 40, Amsterdam


Lees meerPLUK: je favoriete ontbijtspot in de 9 Straatjes

Gezond ontbijten en lunchen tussen het shoppen door

pluk-amsterdam-brunch

Restaurant PLUK vind je in de levendige Negen Straatjes. Je kan hier niet alleen terecht voor een lekker ontbijtje of lunch maar ook voor take-away zoetigheden, accessoires en kleding.

Reestraat 19, Amsterdam


Lees meerAmbachtelijke chocolade haal je bij Chocolátl

Piekfijn chocolade atelier in de 9 Straatjes

chocolade-smaken-amsterdam-chocolatl

Liefhebber van chocolade? Dan is Chocolátl iets voor jou! Deze winkel in de Jordaan is gespecialiseerd in dit heerlijke zoete goed en biedt een grote selectie van ’s werelds beste chocolademakers. Hier ga je heen voor échte goede chocola.  

Hazenstraat 25-A, Amsterdam


Lees meerContact

&C Store
Van Woustraat 59, Amsterdam
+31 20 854 5252
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.