Winkels

Winkels

Ambachtelijke chocolade haal je bij Chocolátl

Liefhebber van chocolade? Dan is Chocolátl iets voor jou! Deze winkel in de Jordaan is gespecialiseerd in dit heerlijke zoete goed en biedt een grote selectie van ’s werelds beste chocolademakers. Hier ga je heen voor échte goede chocola.

 

chocolade-smaken-amsterdam-chocolatl
chocolade-winkel-amsterdam
chocolatl-amsterdam

Chocolátl zal het hart van menig zoetekauw sneller doen kloppen. Ze bewijzen hier als geen ander dat het maken van chocola een echte ambacht is. Over de enorme variëteit en verschil in kwaliteit kan de eigenaar je van alles vertellen en de perfect ingerichte winkel en het grote aanbod laten zien dat het hier om echte delicatessen gaat. Van chocoladerepen met verassende smaken tot een exclusief assortiment bonbons van chocolatier Geert Vercruysse. Lekker voor jezelf of leuk als cadeau. Daarnaast kan je er ook terecht voor een kop zelfgemaakte chocolademelk, lokaal gebrande koffie of verse thee.

Tip: Er worden geregeld “Chocolabs” georganiseerd waarbij je alles over de kunst van het chocolade maken leert. Hierna zal je het product op een heel andere manier waarderen!

Openingstijden
Chocolátl is op dinsdag tot zaterdag van 12:00 tot 18:30 uur geopend en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.


CONTACT
Chocolátl
Hazenstraat 25-A, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

9Straatjes_winkelgebied

WINKELGEBIED

9 Straatjes

Tussen de Leidsestraat en de Raadhuisstraat, de Singel en Prinsengracht, bevindt zich het populaire winkelgebied ‘De 9 Straatjes’. In de negen straatjes vind je bijzondere boutiques, flagship stores, specialistische winkels en vintage shops. Sinds mensenheugenis zitten er winkeltjes met huisraad uit vervlogen tijden. Uitblazen van het winkelen kan...

SUGGESTIES

PLUK: je favoriete ontbijtspot in de 9 Straatjes

Gezond ontbijten en lunchen tussen het shoppen door

pluk-amsterdam-brunch

Restaurant PLUK vind je in de levendige Negen Straatjes. Je kan hier niet alleen terecht voor een lekker ontbijtje of lunch maar ook voor take-away zoetigheden, accessoires en kleding.

Reestraat 19, Amsterdam


Lees meerAmerican pancakes en bubble tea bij Mr. Stacks

Je nieuwe favoriete brunchtent in hartje Pijp

Mr-stacks-amsterdam3

Mr. Stacks is een nieuwe favoriet in Amsterdam voor alle liefhebbers van American pancakes en bubble tea. Een heerlijke brunchspot in het hart van de Pijp, in één van de rustigere zijstraten van de Ferdinandbolstraat.

Govert Flinckstraat 122, Amsterdam


Lees meerContact

Chocolátl
Hazenstraat 25-A, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.