Winkels

Winkels

Dr. Martens

In de Dr. Martens winkels kunnen bezoekers het rijke erfgoed van het label ervaren. Begonnen in 1901 als een bescheiden werkplaats, met een model dat zelfs een tijdje als tuinschoen werd verkocht, heeft Dr. Martens zich ontwikkeld tot een merk dat wereldwijd wordt verkocht. Door hun eenvoudige ontwerp combineren de schoenen en laarzen van Dr. Martens goed met een individuele en unieke stijl. Bovendien staan ze bekend om hun duurzaamheid en comfort, waardoor ze ideaal zijn voor festivals en straatmode.

Dr. Martens op een unieke locatie

De winkels zijn een combinatie van de industriële wortels van het merk en creëren een uitgekleed, versleten en gebruikt gevoel samen met een verbinding met muziek. Elke winkel biedt een subtiel andere klantervaring die is verbonden met de locatie, waardoor elke Dr. Martens winkel je een heel unieke ervaring te bieden heeft. ‘Als je één winkel hebt gezien, dan heb je ze allemaal gezien’ is een uitspraak die hier zeker niet opgaat.

Overige locaties:

Dr. Martens Store 9 Streets
Hartenstraat 16
1016 CB
Tel: +31 ( 0) 20 229 55 94


CONTACT
Dr. Martens
Dr. Martens, Amsterdam
+31 (0)20 320 03 28
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Dr. Martens
Dr. Martens, Amsterdam
+31 (0)20 320 03 28
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.