Winkels

Winkels

It’s a Present! (Haarlemmerbuurt)

In deze winkel in de 9-stratenbuurt vind je veel cadeau-inspiratie. Hier kun je werkelijk van alles vinden, van babycadeautjes tot filmgadgets, woonaccessoires en meer. Met een mooie selectie van lokale merken en populaire labels, zoals Sunnylife, Bloomingville en Kikkerland, zou je denken dat je hier met een groot bedrijf te maken hebt. In werkelijkheid is het een klein en aardig bedrijf. It’s a Present biedt zoveel mogelijkheden dat het moeilijk is om hier met lege handen de deur uit te lopen.

De beste cadeautjes voor iedereen

Bekijk de kaartwand voor de perfecte kaart; ze komen onder meer in trendy eenhoorn- en flamingo-ontwerpen. Of verlicht je leven met neonlampen in brutale ontwerpen met toekans en cactussen. De meest leuke, grappige, unieke en lieve presentjes zijn te vinden in de collectie van deze cadeaushop in Amsterdam.

Twee locaties in Amsterdam

It’s a Present heeft 2 winkels in Amsterdam, één in de Gasthuismolensteeg 4 (9-stratenbuurt) en de andere aan de Haarlemmerstraat 23-25.


CONTACT
It's a Present!
Haarlemmerstraat 25, Amsterdam
+31 (0)20 785 85 52
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

Haarlemmerbuurt_winkelgebied

WINKELGEBIED

Haarlemmerbuurt

Wie in de Jordaan op zoek naar bijzondere winkels en horeca komt al snel bij de Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk uit. Dit levendige stukje Amsterdam laat goed zien hoe buurtwinkels samengaan met hippe vintagekledingwinkels, traiteurs en design. Ogen en oren kom je er te kort. Er zitten verschillende restaurants...


Contact

It's a Present!
Haarlemmerstraat 25, Amsterdam
+31 (0)20 785 85 52
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.