Winkels

Winkels

Deus Ex Machina opent flagship store en restaurant

Op de Herengracht en Herenstraat vind je sinds kort Deus Ex Machina, een flagship store (Herenstraat), restaurant en bar (Herengracht) van het bekende Australische surf- en motormerk. Het reusachtige grachtenpand is volledig in stijl van het lifestyle merk ingericht. Een walhalla voor liefhebbers van het stoere en fashionable Deus Ex Machina.

DeusExMachina
DeusExMachina1
DeusExMachina2
DeusExMachina3
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

In Deus Ex Machina vind je een all-day restaurant alwaar je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat welkom bent voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Het ontbijt is geïnspireerd op de lekkernijen van de verschillende landen alwaar Deus vestigingen heeft, zoals Bali, Milaan, Sydney, Harajuku en Amsterdam. In de bar kun je naast borrelen terecht voor de lekkerste burgers (veggie en niet veggie) en salades. Met op de tap 10 verschillende, internationale bieren en het eigen Deus Benzin Pilzener. In het restaurant achterin de zaak kun je terecht voor een avondje fine-dining in luxe setting.

Inrichting
Het industrieel en stijlvol ingerichte restaurant annex winkel staat vol met Deus-motoren, surfplanken, vintage meubels en enorme planten. In de winkel vind je te gekke kleding en accessoires van het op de motor- en surfcultuur geïnspireerde Australische merk. In een speciale hangout worden tal van exposities en films getoond. Films en documentaires die door Deus zelf worden maakt.

Founders
In 2006 bedachten oprichters Dare Jennings en Carby Tuckwell Deus ex Machina, een lifestyle merk alwaar al hun interesses, van motoren tot surfen, kunst, muziek, film, kleding en reizen, in samenkwamen. Al snel ontdekten de heren dat zij met Deus een internationale groep gelijkgestemden aanspraken. Liefhebbers die in de Deuswinkels samenkwamen om elkaar te ontmoeten en om hun passies deelden. Het merk werd zo een cultuur met een grote schare fans over de hele wereld.
CONTACT
Deus Ex Machina
Herenstraat 13A, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Deus Ex Machina
Herenstraat 13A, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.