Restaurants

Restaurants

Bij Bepita draait alles om rijkgevulde pita’s

THE ENTOURAGE GROUP is overal. Tien jaar terug opende twee Israëlische zakenvrienden in het Park Hotel restaurant MOMO. Wat niemand toen nog kon vermoeden was dat het succes van MOMO navolging kreeg en Amsterdam anno 2019 maar liefst 18 restaurants van de hand van Yossi Eliyahoo en Liran Wizman telt. In april verrassen de heren Amsterdam opnieuw met de opening van pitarestaurant Bepita in The Food Department.

bepita1
bepita3
bepita5
bepita

Na MOMO maakte Amsterdam de afgelopen jaren kennis met IZAKAYA, THE BUTCHER, THE DUCHESS, MR PORTER, Toni Loco en SHIRKAN. Stuk voor stuk succesvolle restaurantformules. Naast Amsterdam hebben Yossi Eliyahoo en zijn vrouw Stephanie, die als CEO aan THE ENTOURAGE GROUP verbonden is, in het buitenland ook niet stilgezeten en opende zij in vogelvlucht vestigingen van IZAKAYA, THE BUTCHER en MR PORTER in Berlijn, Munchen, Hamburg, Barcelona en Ibiza. En binnenkort komt daar Milaan bij.

Franchise
Met THE BUTCHER en Toni Loco hebben Yossi en Stephanie nog grootsere plannen. De concepten zijn zo schaalbaar en internationaal dat het stel verwacht dat THE BUTCHER en Toni Loco in 2020 maar liefst 20 locaties in de wereld heeft

bepita2

Bepita
Vanaf april maakt Amsterdam kennis met The Food Department. Op de 2e verdieping van Magna Plaza zal een heuse foodhal worden ingericht met 16 foodstands en bars. THE ENTOURAGE GROUP zal haar restaurants THE BUTCHER en Toni Loco daar samen met het nieuwe foodconcept Bepita vestigen. Bij Bepita draait alles om de pita. Dagelijks versbereide pita’s gemaakt in de klei oven. Het luchtige pitabrood komt rijk gevuld op tafel met verschillende ingrediënten zoals lamskebab, vis of rib eye en diverse vegetarische combinaties van de grill.

The Food Department
Gaat het zien, gaat het proeven. The Food Department opent 4 april in Magna Plaza met naast THE BUTCHER, Toni Loco en Bepita nog 13 andere restaurants en bars.


CONTACT
BEPITA
Nieuwezijds Voorburgwal 182I, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

SUGGESTIES

The Food Department opent binnenkort in Magna Plaza

Luxe winkelwalhalla nu ook culinaire hotspot

MagnaPlaza FoodDepartment

Amsterdam heeft er binnenkort een heuse foodhal bij. En wat voor één? Op de tweede verdieping van Magna Plaza opent in april The Food Department, een 1.100 vierkante meter tellende foodhal alwaar 16 bekende restaurants hun lekkerste happen en sappen serveren.

Nieuwezijds Voorburgwal 182, Amsterdam


Lees meerContact

BEPITA
Nieuwezijds Voorburgwal 182I, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.