X bank is echt een bijzonder mooie winkel, met ruim 700 vierkante meter aan Nederlandse mode, en Nederlandse kunst en design. Je zult hier versteld staan van wat je allemaal ziet. De winkel zit in een mooi Art Deco-gebouw en zit vlak bij De Dam.

De bijzondere creativiteit van X bank

X bank is een winkel vol creativiteit. Je kunt hier een grote collectie bewonderen van meer dan 180 Nederlandse designers, bekend en onbekend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bas Kosters, Avelon, Driessens & Van der Baar, Droog, Schuller De Waal en nog veel anderen. De prijzen van de items variëren van 8 euro tot 80.000 euro, dus voor elk budget is er wel wat te vinden. Je vindt hier echt van alles. Zo zijn er sieraden te koop, maar ook tassen, tijdschriften en kunstwerken. Je kunt ook items laten maken op verzoek. Het belangrijkste idee van X bank is samenwerking tussen de kunstenaars. De kans is ook nog groot dat je de kunstenaars kunt ontmoeten, want de meesten wonen in de buurt.


CONTACT
SPUISTRAAT 172, Amsterdam
+31 (0)20 811 33 20
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

SPUISTRAAT 172, Amsterdam
+31 (0)20 811 33 20
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.