Winkels

Winkels

Pauw Woman

Van de 29 winkels in Nederland heeft Pauw twee winkels met meerdere merken op het Gelderlandplein. Eén voor dames en een luxe denim winkel voor mannen. Beiden worden gekenmerkt door de stijl van de stad (en de mensen), beide winkels bieden een groot aantal luxe merken. Het label Pauw Amsterdam voor dames, ook wel Pauw Woman, heeft een unieke signatuur: een elegante en luxe uitstraling, aangevuld met schone en esthetische invloeden. Elk ontwerp kan perfect worden gecombineerd met de zorgvuldig geselecteerde items van andere ontwerpers in de winkel, zoals Dries van Noten, Aspesi, Marni en Vince.

Luxe mode bij Pauw Woman in Amsterdam

Er is een verschil tussen mode en mode. Je hebt casual en nonchalant, maar ook elegant en exclusief. Hou jij van echte luxe mode waarmee je altijd goed voor de dag kunt komen? Dan is Pauw Woman een goede winkel om eens binnen te stappen. Hier kun je merkkleding van diverse ontwerpers met elkaar combineren.


CONTACT
Gelderlandplein
Gelderlandplein 8, Amsterdam
+31 (0)20 644 18 80
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Gelderlandplein
Gelderlandplein 8, Amsterdam
+31 (0)20 644 18 80
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.