Restaurants

Restaurants

Het vernieuwde stadsstrand Strandzuid is open

Het volledig vernieuwde Strandzuid is klaar om Amsterdam te ontvangen deze zomer. Het stadsstrand met beach bar, restaurant en groot terras aan het water is weer open. Geniet van de zon op het terras of de strandbedden met speciaalbiertjes en luxe snacks of kies voor een uitgebreide lunchen of diner in het restaurant. 

stadsstrand-amsterdam-
Strandzuid_restaurant_terras_groen_overdag
strandzuid-amsterdam
strandzuid-restaurants
strandzuid
strandzuid-restaurant
stadsstrand-amsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Vanaf heden kunnen we weer terecht bij Strandzuid, één van de fijnste stadsstranden van Amsterdam. Na een aantal jaar renoveren, is het terrein eindelijk volledig klaar. Zonnebaden, BBQ-en, borrelen en uitgebreid dineren; je kan hier de hele dag terecht. Het sfeervol ingerichte paviljoen en terras geeft een vakantiegevoel in eigen stad. 

strandzuid-stad-strand-amsterdam

The Beach Bar en het restaurant

Bij The Beach Bar kan je vanaf het strand makkelijk terecht voor dranken, snacks en bites van de BBQ. ’s Avonds is de bar een perfecte plek voor een borrel met collega’s of vrienden, en worden er geregeld dansjes gedaan. In het restaurant met ruim terras kan je terecht voor uitgebreid lunchen of dineren. De menukaart heeft voor ieder wat wils, van Internationale vis en vlees favorieten tot vegetarische & vegan gerechten. 

Openingstijden

Strandzuid is alle dagen van de week geopend van 11.00 t/m 00.00 uur.
CONTACT
Strandzuid
Europaplein 22, Amsterdam
020 639 2589
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

SUGGESTIES

Contact

Jaap Eden Strand
Radioweg 64, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
2 May t/m 1 September 2019
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.