Restaurants

Restaurants

HurryHurryGoGo, Aziatische snackbar met cocktails en bites

HappyHappyJoyJoy is aan een niet te stuiten opmars bezig in Amsterdam. Eind oktober opent in het pand waar je tevens de Supperclub vindt het chaotischere en hysterischere zusje HurryHurryGoGo, een snackbar met cocktails en Aziatische bites.

HurryHurryGoGo
HurryHurryGoGo3
HurryHurryGoGo1
HurryHurryGoGo2

Alwaar HappyHappyJoyJoy bekend staat om de chaos die in veel Aziatische grote steden te vinden is, komt dit bij HurryHurryGoGo nog meer naar voren. Het nieuwe concept tilt het woord ‘snackbar’ daarmee naar een compleet ander niveau; het is een bar waar je óók kunt snacken.

Bij HurryHurryGoGo is het bestelproces ook compleet anders. Men kan aan de bar drankjes én eten bestellen, om het eten vervolgens zelf op te halen bij de keuken. Alle gerechten kunnen daarom logischerwijs To Go worden meegenomen en afgehaald.

Interieur
Het vrolijke en kleurrijke interieur komt wederom uit de koker van Concrete waarbij de herkenbaarheid van HappyHappyJoyJoy wordt verwerkt, maar niet precies zal worden gekopieerd voor het nieuwe restaurant.

Openingstijden
Hurryhurrygogo is 6 dagen per week geopend tot in de nachtelijke uren.


CONTACT
HurryHurryGoGo
Singel 460, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

HurryHurryGoGo
Singel 460, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.