Restaurants

Restaurants

Silom Thai Brasserie: traditionele thai in een moderne setting

Amsterdam is een nieuw Thais restaurant rijker. Bij Silom Thai Brasserie serveren ze de authentieke Thaise keuken en steken ze een aantal gerechten in een verassend jasje. De setting is modern en verfrissend, perfect voor een mooie avond uit met een date, vrienden en familie of grote groepen in de private dining room.

thai-silom-brasserie-amsterdam
thai-amsterdam
thai-silom-brasserie

Velen zullen Bird op de Zeedijk wel kennen. Dit restaurant staat al jaren bekend als een plek waar je heen gaat voor de authentieke Thaise keuken. Wel gezellig, maar niet om lang te tafelen. Dezelfde eigenaren komen nu met Silom Thai Brasserie: authentieke Thaise smaken in een moderne setting. Het fantastische interieur, de uitgebreide drankenkaart en de fijne service zorgen ervoor dat je hier net iets langer wilt blijven hangen.

Op het menu bij Silom Thai Brasserie

De kaart is onderverdeeld in twee delen. Bij Discover Thailand vind je een groot aanbod verassende gerechten, waarvan je sommige niet in ieder ander Thais restaurant zou kunnen vinden. Heerlijke soepen, rijkgevulde salades, kleine gerechten om te delen en hoofdgerechten als curries en noodles. Een favoriet: de gefrituurde dorade met een groene mango salade. Op het andere deel van het menu vind je deTraditional Thai gerechten. Denk hierbij aan Tom Ka Kai (Kokossoep met kip) en Pad Thai. De smaken zijn puur en authentiek, wat je hier ook kiest.

Openingstijden

Silom Thai Brasserie is van maandag tot zondag van 14.00 t/m 23.00 uur geopend.


CONTACT
Silom Thai Brasserie
Voetboogstraat 13, Amsterdam
020 244 2894
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

SUGGESTIES

Traditionele Indonesische smaken bij Mama Makan

Proef de liefde voor Indonesië. Van ontbijt tot diner en nachtelijke drankjes 

Mama Makan amsterdam

Restaurant Mama Makan brengt een ode aan de liefde voor eten met traditionele Indonesische gerechten in een moderne jasje. Smaken zoals bij moeders thuis, puur en vol smaak.

Spinozastraat 61, Amsterdam


Lees meerRon Gastrobar Oriental

by Ron Blaauw

rijsel 2

De gedurfde ommezwaai van Michelinsterrentoko Ron Blaauw naar Ron Gastrobar, twee jaar geleden, is een geweldig succes gebleken. De bekende chefkok Ron Blaauw kon zich destijds niet langer vereenzelvigen met het idee dat eten op topniveau samengaat met zes amuses, vier soorten brood, zeven gangen en een friandisetrolley. Blaauw gooide het roer volledig om en koos voor een totaal andere eetbeleving. Een à-la-cartemenu met 25 gerechtjes a...

Kerkstraat 23, Amsterdam


Lees meerContact

Silom Thai Brasserie
Voetboogstraat 13, Amsterdam
020 244 2894
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.