Restaurants

Restaurants

Westervilla boutiquehotel en restaurant

Amsterdam, wat ben je mooi! Dagelijks openen in onze stad nieuwe restaurants, bars, hotels, beauty salons, winkels en gyms. En bij iedere opening denken we, “mooier dan dit wordt het niet. Maar toch. Onlangs opende Westervilla, een sprookjesachtige stadsvilla nabij het Westerpark waarin een boutique hotel en restaurant zijn gevestigd.

Westervilla_Amsterdam1

Westervilla is met recht een nieuwe hotspot voor culinaire lekkerbekken. Het nieuwe restaurant, op steenworp van begraafplaats Vredenhof, bedient zich van een menukaart alwaar de Italiaanse chef internationale klassiekers voorzet met een Italiaans tintje. Van ‘s morgensvroeg tot laat in de avond ben je welkom voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner.

De villa die er al 100 jaar staat is volledig renoveert naar de maatstaven van 21e eeuw. Alwaar de statige gevel volledig in tact is gebleven, is er een glazen serre aangebouwd dat een fenomenaal uitzicht biedt en waar als een koning en koningin van de voortreffelijke happen en dranken geniet.

Westervilla_Amsterdam

Naast het restaurant beschikt Westervilla ook over 7 prachtige hotelkamers in haar boutiquehotel.


CONTACT
Westervilla
Haarlemmerweg 369, Amsterdam
+31 20 218 4145
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...


Contact

Westervilla
Haarlemmerweg 369, Amsterdam
+31 20 218 4145
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.